Shakira i Gerard Piqué van posar punt i final a la seva relació fa més d'un any. Tanmateix, no ha estat fins a aquest últim cap de setmana quan la colombiana ha pogut posar terra pel mig entre ells. Sense previ avís, provocant l'enuig del català, la cantant va agafar Milan i Sasha i se'n van anar en un avió privat per no tornar mai més. Amb una fotografia de les vistes de casa seva l'última nit s'acomiadava de la capital catalana.

"Em vaig establir a Barcelona per donar-li una estabilitat als meus fills, la mateixa que ara busquem en un altre racó del món al costat de família, amics i el mar. Avui iniciem un nou capítol en la recerca de la seva felicitat. Gràcies a tots els que van surfejar al costat meu tantes onades allà a Barcelona, la ciutat en la qual vaig aprendre que sens dubte l'amistat és més llarga que l'amor. Gràcies a tots els que allà em van animar, van assecar les meves llàgrimes, em van inspirar i em van fer créixer. Gràcies al meu públic espanyol que m'ha acompanyat sempre amb el seu afecte i lleialtat. Per a vostès només un fins després i com deia tantes vegades el meu pare, ens veiem en les corbes!", va escriure l'artista.

Shakira, molt sorpresa en la NFL
Shakira, molt sorpresa en la NFL

La cantant estava molt enamorada i aquesta ruptura, amb una sonada infidelitat, ha estat una humiliació en tota regla. S'ha sentit dolguda i traïda. Ella creia que l'amor era per sempre, però al final ha descobert que és més duradora l'amistat, però no precisament de Piqué.

Shakira podria haver-se esborrat un tatuatge que la relacionava amb Piqué

Ara mateix, Piqué s'ha convertit en la persona més odiada per a ella. És en la seva llista negra. No pot ni veure-li la cara. Aquest és un dels principals motius pels quals volia marxar d'Espanya com més aviat millor. Tanmateix, la presència de l'empresari serà per sempre en la seva vida, i no només per Milan i Sasha, els fills d'ambdós, sinó per un misteriós tatuatge que tindria al seu cos i que faria referència al seu gran amor per l'exfutbolista blaugrana.

Milan i Sasha besen Shakira
Milan i Sasha besen Shakira

Shakira ja hauria demanat ajuda a alguna clínica estètica de confiança per eliminar aquest tatuatge. El porta en una zona del cos que no és visible. És petit i totalment desapercebut. A més, només ella sap que fa referència al pare dels seus fills. Amb diverses sessions aconseguirà que no quedi ni rastre d'aquest senyal, encara que serà un procés llarg, ja que no desapareixen amb totalitat, ni a la primera de canvi. No obstant això, a la cantant no li importa pagar els diners que facin falta per esborrar-lo de la seva pell i compta amb el millor equip en aquests casos.