Des que Piqué i Shakira van anunciar que han partit peres, no hi ha dia que passi que no es parli de la ja exparella més mediàtica del país: què passarà amb ells, serà un trencament definitiu, anirà ella a viure amb els nens a la seva casa de Miami, arribaran a un acord amistós de separació, amb qui i quan refaran la seva vida sentimental, quin famós actor ronda la cantant colombiana, com es diu la noia rossa de vint anys amb qui el jugador del Barça s'ha estat veient, i un llarg etcètera. És el que té ser dues persones amb legions de seguidors i milions de fans. De moment, van sortint puntualment noves informacions al respecte i ningú sap del cert què passarà amb ells dos i si algun dia els veurem reconciliats, tal i com deixa caure algun mitjà. Sense anar més lluny, OK Diario va escriure fa uns dies que els dos planegen passar junts uns dies de vacances a les Bahames, ells i els seus dos fills Milan i Sasha, amb la intenció d'aconseguir el benestar dels petits després de tot l'enrenou que s'ha aixecat amb la separació dels seus pares.

Shakira i Pique cotxe  GTRES
Shakira i Pique GTRES

Hi hagi o no reconciliació, la darrera cosa que ha transcendit és el missatge que el jugador del Barça li va dir a Shakira quan es va anunciar la seva separació: "Te deseo lo mejor. Lo importante es la felicidad y el bienestar de nuestros hijos", tal com explicava el diari La Razón. Veurem en què acaba tot plegat, sense oblidar els problemes que té la cantant colombiana amb Hisenda, i el judici que tindrà per resoldre les acusacions que li fan sobre les seves declaracions fiscals. Com dèiem, però, una de les incògnites més grans que hi ha, més enllà de la sentimental, és una de més material: què passarà amb les cases que tenen en comú o per separat els dos megafamosos. I sobre una de les propietats que té la intèrpret de Te felicito en va parlar fa un temps un VIP català. Unes declaracions que van passar com de puntetes, però que ara recuperem per la singularitat del que ell explicava.

pique shakira
Piqué i Shakira GTRES

Parlem de David Meca, l'estimat nedador de qui informàvem fa uns dies que després de fer proves impossibles al mar, nedant en indrets i en condicions que només ell era capaç de fer, ha penjat el banyador, si més no, des d'un punt de vista de la competició, i ara es dedica a fer de coach i d'arquitecte, dues de les seves altres passions a banda del mar. Meca, que abans era un personatge habitual als platós de televisió, convidat o concursant de molts programes, va anar fa un temps a un programa de 8TV, 8maníacs, que presentava el Miquel Valls, que aquest dilluns debuta al capdavant de Ya es mediodía a Telecinco, per cert. Allà, Meca li va fer una sucosíssima revelació al presentador que té a veure amb Shakira, una de les seves cases... i Gerard Piqué.

meca2
David Meca / Instagram
meca
Miquel Valls i David Meca / '8maníacs'

El nedador va recordar el moment quan va llogar a la cantant colombiana la seva mansió de Bellaterra. Una enorme finca que es va convertir en el centre de totes les mirades, ja que en aquell temps l'artista mantenia dues relacions paral·leles: una amb el seu ex, Antonio de la Rua, i una altra amb qui el va substituir, Gerard Piqué.

Calçotets delators

Explica que el personal que treballava per la colombiana sabia molt bé quan havia anat el jugador català a casa de la Shakira. I el detall té a veure amb una peça de roba interior: "Les persones del servei sabien que Piqué havia estat a casa quan rentaven la roba i veien els seus calçotets perquè eren molt bonics", va deixar anar David Meca. I no només això, també va recordar un moment que el pare de Meca no oblidaria mai. L'home, que ja va morir, va anar un dia a la casa, potser pensant que encara hi era el seu fill. Però a qui es va trobar, i com, no se l'esperava. Explicava Meca que el seu pare es va trobar la Shakira completament nua: "Crec que per a ell va ser el millor moment de la seva vida", va rematar Meca.