Shakira és la reina del pop. Fa gires mundials que omplen estadis olímpics, té una fortuna tan enorme que li permet des d'ajudar els més desafavorits amb la Fundació Pies Descalzos a mantenir una lluita amb Hisenda. Surt a l'Hola i als Pandora Papers. Té el marit més carismàtic del futbol sense casar-s'hi i dos fills amb Gerard Piqué que són una postal. 

Si ho té tot, ¿què fa la colombiana quan s'avorreix a la seva mansió d'Esplugues? Fa com la gent normal: ballar com una posseïda amb dues amigues, part del seu cos de ball. Però amb dos convidats inesperats. Els obrers de manteniment que li fan feines a la casa.

obreros en casa de shakira tik tok

shakira ulleres ig

Tik Tok Shakira

La imatge és còmica fins a dir prou: Shak amb ulleres fúcsia ballant com una lloca i els obrers feinejant com si res. La cantant de 44 anys té 71 milions de seguidors a instagram, 53 milions a twitter i 17 milions a Tik tok. Una absoluta barbaritat. Cap celebrity que visqui a Catalunya pot igualar-la.

És en aquesta xarxa per a joves que penja un vídeo de 13 segons ballant com una boja, o com una lloca, fent anar les ales gallinàcies. És una cançó que ella etiqueta com del grup Black Eyed Peas. Vídeo de Tiktok:

A can Piqué i Shakira sempre hi ha obrers arreglant desperfectes. Fa uns dies en un altre vídeo similar al mateix racó hi havia un altre operari amb mascareta amb escales de paleta, eines i suant. Shakira ballava al davant com si res:

shakira tiktok obrero

@shakira

Así celebramos el fin de un rodaje! ##YoNoEntiendoNada 🤪

♬ sonido original - Sensillo Con S

Aquella casa és una festa non stop. Milan i Sasha jugant a tennis a la planta baixa, Piqué imaginant nous negocis com competicions de fer volar globus i Shakira assajant el ball de la gallina. I clar, així es trenquen els terres de teca. Hi ha tantes activitats que allò no és una casa. És un centre cívic.

----

fills piqué  GTRES

Piqué i els nens quan eren petits, GTRES

Training with mom. Els followers van gaudir d'un entrenament de tennis dels fills de Gerard Piqué a l'instagram de Shakira. La mare els grava i els anima amb la pilota groga ("Muy bien Sasha, Milan una así bien...") mentre l'entrenador els encoratja en català: "Aaaaara, i l'última a la capsa, falten aquestes que estan al terra. També les hem de llençar". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Dos milions de clics en 24 hores. Ni la final de Wimbledon té tants espectadors a Espanya. Els nens, Sasha i Milan apuntaven maneres. Uniformats amb roba no de tennis sinó de futbol, amb la segona equipació del Barça, la verd infermer.