Shakira és colombiana de naixement, però catalana d'adopció. El seu romanç amb Gerard Piqué, que es va fer oficial durant el famós mundial de futbol de Sud-àfrica de 2010, va propiciar la seva arribada al país. I durant tots aquests anys hem pogut veure de molt a prop les dues versions de l'artista: la superestrella internacional i la dona i mare normal, alegre i entusiasta. Totes dues tenen a milions de persones captivades, la consideren una més de la família. I ella se sent molt a gust i integrada entre nosaltres, és clar. L'estima és mútua. 

L'interès que desperta entre els seus fans és descomunal: prova d'això és que té 72'4 milions de seguidors a les xarxes socials, l'equivalent a un país com Alemanya. Increïble. Allà ens manté al dia de la seva activitat professional, a banda d'oferir-nos pinzellades de la seva vida més personal i íntima. Però fins i tot així se'n escapen coses, és clar. Algunes de sorprenents, i que fan les delícies dels tafaners. 

shakira pique somrient GTRES
Shakira i Gerard Piqué / GTRES

Un document d'aquest tipus acaba de saltar a Twitter i impacta: Shakira feliç i somrient en una autoescola, rebent el distintiu de conductora novell en haver aprovat les proves per obtenir el permís de conduir. L'ha compartit un jove de Vilafranca del Penedès, i ens remet a un centre de preparació de conductors molt conegut de la capital de la comarca. Una estampa única, Shakira amb els cabells color vermell al costat d'instructor de l'autoescola, somrients tots dos. Des que la colombiana arribés a Catalunya l'hem vista al volant de diversos vehicles: tot terreny, esportius i fins i tot amb una furgoneta en la que gaudeix del surf amb els fills Milan i Sasha. El 2012 Piqué li va regalar un cotxe pel seu aniversari. Per tant, de quan és la instantània? És realment ella o una doble perfecta? Aquests son els misteris. 

Shakira conduciendo @shakira
Shakira conduint la seva furgoneta per anar a fer surf / @shakira
Shakira coche conduce GTRES
Shakira en un tot terreny / GTRES

Sigui com sigui, la imatge ha provocat un interès creixent entre els internautes, que al·lucinen amb la troballa. Els comentaris son d'estupefacció, també entre aquells que han estudiat en la mateixa autoescola. Hem contactat amb l'establiment i, evidentment, no poden donar cap tipus d'informació al respecte per les normes sobre protecció de dades. Això sí, EN Blau ha pogut confirmar per d'altres vies que és real i força antiga, és clar. 

Shakira autoescuela @gonzu05
Shakira en una autoescola de Vilafranca / @gonzu05

Shakira no deixa de sorprendre'ns. Faci el que faci, sempre té el seu què.