El món de l'entreteniment sempre és ple de sorpreses, rumors i especulacions que mantenen els seguidors en suspens. Recentment, un nou rumor ha sorgit i està causant enrenou en els cercles més propers a Gerard Piqué, el reconegut exfutbolista i empresari, qui podria estar refent la seva vida amorosa en terres mexicanes. Tot va començar amb els comentaris de Mhoni Vidente, una figura coneguda per les seves encertades prediccions al món de l'espectacle. Segons les seves declaracions, Piqué hauria trobat l'amor a Mèxic i estaria involucrat sentimentalment amb una destacada personalitat mexicana, la identitat de la qual encara es manté en secret. Aquesta revelació ha deixat bocabadats els seguidors del fundador de la 'Kings League', que han seguit amb atenció cada moviment en la seva vida sentimental des de la seva sonada separació de Shakira.

Piqué està considerant abandonar Barcelona per començar una nova vida a Mèxic

Des que Piqué va fer pública la seva relació amb Clara Chía, els reflectors s'han centrat en la seva vida amorosa. Malgrat que la relació semblava sòlida, recents rumors d'infidelitat per part del futbolista han sembrat el dubte sobre el futur de la parella. I és que, segons Mhoni Vidente, Piqué hauria realitzat importants inversions en Mèxic, incloent l'adquisició d'una luxosa mansió a la paradisíaca zona de Platja del Carmen o Tulum. Aquesta decisió d'establir-se al país ha despertat l'interès de molts, especialment perquè l'exfutbolista ja havia mostrat atracció per Mèxic durant la seva relació amb Shakira, malgrat les crítiques rebudes en el seu moment.

La reacció de Shakira: revenja o indiferència?

Ara bé, com reacciona Shakira davant de tota aquesta situació? Segons fonts properes a la colombiana, Shakira està més que satisfeta amb el curs que està prenent la relació entre la seva exparella i Clara Chía. L'artista considera que el karma està fent el seu treball i que Chía està pagant les conseqüències d'haver-se entremès en la seva relació. Per això, la intèrpret de temes com 'Te felicito' i 'Puntería' afirma que aixecarà les restriccions de l'acord de custòdia dels seus fills, Milan i Sasha, si Piqué confirma la seva ruptura amb Chía i formalitza la seva relació amb la nova núvia mexicana.

Per a Shakira, ja no existeixen sentiments romàntics cap a Piqué, així que la notícia de la seva nova relació no l'ha afectat. Tot el sofriment que va experimentar durant la seva relació amb Piqué ja va quedar en el passat, però encara sent ressentiment cap a Clara Chía, a qui considera responsable del seu dolor. És per això que Shakira ha deixat clar que prefereix mantenir a Chía allunyada dels seus fills, encara que està disposada a permetre que els petits comparteixin temps amb la nova parella de Piqué, ja que considera que ella no té culpa del succeït. El panorama amorós de Gerard Piqué continua sent objecte d'especulació i controvèrsia. Mentre els rumors sobre la seva suposada nova relació a Mèxic cobren força, Shakira sembla estar tranquil·la amb el rumb que està prenent la situació, enfocada en garantir el benestar dels seus fills abans que res.