Un nou rumor està corrent com a pólvora en els cercles del món de l'entreteniment: Gerard Piqué, el prestigiós exfutbolista i empresari, estaria refent la seva vida amorosa en terres mexicanes, seons una coneguda i mediàtica vident. Les especulacions van sorgir arran dels comentaris d'una reconeguda vident que va afirmar que Piqué hauria deixat enrere la seva relació amb Clara Chía per iniciar un romanç amb una destacada personalitat mexicana, la identitat de la qual encara es manté en secret.

La notícia ha sacsejat els seguidors del fundador de la 'Kings League', que han seguit amb lupa cada pas de la seva vida sentimental des que es fes pública la seva relació amb Clara Chía, la jove catalana que hauria conquerit el seu cor mentre encara tenia una relació amb Shakira, desencadenant la seva separació després de més d'una dècada junts i dos fills en comú. Ara bé, encara que la relació entre Piqué i Chía semblava sòlida, els recents rumors d'infidelitat per part del futbolista han sembrat el dubte sobre el futur de la parella.

La revelació de Mhoni Vidente: un amor en terres mexicanes

Mhoni Vidente, coneguda per les seves encertades prediccions al món de l'entreteniment, va sorprendre en revelar detalls sobre la suposada nova conquesta de Piqué. Segons les seves declaracions, el jugador hauria trobat l'amor a Mèxic i hauria realitzat importants inversions en el país, incloent l'adquisició d'una luxosa mansió a la paradisíaca zona de Platja del Carmen o Tulum, valorada en 6 milions d'euros. "Està sortint amb una mexicana que és artista i molt coneguda, una de les dones més guapes a Mèxic en aquest moment. Es van sentir atrets l'un per l'altre, es van conèixer, hi va haver una connexió", va assegurar la vident.

L'interès de Piqué per Mèxic no és nou, ja que, segons l'endevina, l'exjugador del Barça es va sentir atret pel país durant la seva relació amb Shakira, malgrat les crítiques que va rebre en el seu moment. Ara, amb la seva presumpta nova parella mexicana, Piqué hauria decidit establir-se en aquesta destinació turística, mostrant la seva predilecció pel clima càlid i les boniques platges que ofereix la regió.

Piqué i Clara Chía: final d'una relació?

Les declaracions de la vident han generat un gran enrenou a les xarxes socials i en els mitjans de comunicació, alimentant encara més la morbositat entorn de la vida amorosa de Piqué. Els fans es pregunten qui serà la misteriosa dona que ha conquerit el cor de l'ex de Shakira i quin serà el veritable estat de la seva relació amb la jove catalana. Enmig de tota aquesta especulació, tant Gerard Piqué com Clara Chía han mantingut un perfil baix a les xarxes socials i en els esdeveniments públics. Serà això un indici que realment han posat fi a la seva relació? Només el temps ho dirà. Mentrestant, l'enigma entorn de la vida amorosa de l'exfutbolista continua alimentant la curiositat dels seus seguidors i dels seus detractors a tot el món.