Al rei Joan Carles li ha sortit una dura competència. Recorden un dels hits del monarca espanyol, aquell "¿Pero por qué no te callas?"...

Ara qui ha pronunciat una frase similar ha estat el golfista Sergio García. Amb una diferència: el receptor de l'ex abrupte no és el president de cap país, com era Hugo Chávez, sinó un nen petit que li donava ànims després d'un cop.

 

A post shared by Sergio Garcia (@thesergiogarcia) on

The Players Championship. Torneig als Estats Units. El jugador castellonenc no estava tenint la seva millor actuació. Primer cop d'un forat. García colpeja la bola. Just després, s'escolta la veu d'un nen que li diu "Buena bola, Sergio, buena bola". És un nen que està seguint el recorregut del seu ídol, acompanyat del seu tiet. Quina va ser la resposta de Sergio García? Una frase lamentable que li va fer tremolar les orelles al jove fan: "¡¡Te quieres callar de una puta vez ya!! ¡Va al agua, joder! ¡¡Te quieres callar de una vez ya!!", exclama el golfista visiblement irritat. El tiet del nen, incrèdul, ha fet saber la indignació que tenen i ja han anunciat que mai més li donaran suport.

El golfista, però, ha volgut demanar disculpes perquè assegura que l'estirabot no anava dirigit al petit, sinó que anava dedicat a un home que, segons diu García, portava tot el campionat fent-li la guitza i dient-li "buena bola" de manera irònica, traient-lo de polleguera. Aquest és el tuit i el vídeo on s'escolten altres veus masculines i adultes dient "buena bola":

Però el tiet del jove no ha quedat gens convençut per les paraules del guanyador del Masters d'Augusta, i ha seguit fent-li un pols a García via xarxes socials, acusant-lo també d'haver-lo bloquejat "per no sentir les veritats que he de dir sobre ell":

 Sergio García va acabar en la 70a posició, a 18 cops del guanyador. Va perdre el torneig. Però també un admirador.