Un altre any serà. Si Luís María Anson va dir que una catalana mai no seria Miss Espanya, un català mai no guanyarà un reality de Telecinco. Sergio Carvajal és l'influencer que optava a ser català de l'any però no ha arribat ni a a la final del reality dels nàufrags. Quan més mal li ha fet, el dia abans d'acabar el reality, l'han fet fora. Per compensar li porten la seva parella perquè plori, s'abracin i es morregin i digui "Qué fuerte". Resultat d'audiència? 18,3% malgrat el tongo i segona opció de la nit per darrera de l'invencible Joc de cartes. Paolo Vasile no ha aconseguit que Supervivientes superés el reality de restaurants de TV3. Un fabulós 21,1% per les barretines als restaurants de l'Empordà.

PGM8 EMPORDA 9

TV3

L'APM també va tenir més espectadors però competia amb altres ofertes nocturnes: de més a menys: APM 17,2%, El intermedio 11,6%, El hormiguero 9,8%, Cárdenas 3,9% i Ramon Rovira 2,5%. La Sexta segueix sent una versió en castellà de TV3: el Wyoming s'assembla a Està passant (17,4%) i Pesadilla en la cocina competeix amb Marc Ribas. Chicote va visitar una teteria de Melilla que, com sempre, feia fàstic. Un 10%. La sorpresa se la va endur ell: van robar tot el material de rodatge per valor de 40  mil € a Melilla mentre gravaven el programa. Càmeres, focos, trípodes i micros. Tot robat a la ciutat espanyola del nord d'Àfrica. La pesadilla va ser aquesta.

Pesadilla cocina temp 6 Tetería Nazarí 3

La Sexta

Bona nota per a Tot es mou i pel culebrot 15,5% i 16,3% respectivament mentre Arucitys és a 7 dies d'acomiadar-se i va com sempre, com un tro: 5,8%.Els espectadors trobaran a faltar Alfons Arús però el veuran a La Sexta aviat. Qui sobretot el trobarà a faltar és 8tv.

Quo vadis 8tv? Només s'ha confirmat el programa d'Elisabet Carnicé i La nit al 8tv té molts polítics per tornar a entrevistar: ahir Miquel Iceta. Del forat que deixa Arús de 2 a 5 cada tarda amb prop de 100 mil espectadors, ni una notícia. Amb els 20 milions d'euros més injectats a TV3, al setembre 8tv haurà de pregar a un sant, a Sant Joan Despí.