Són els gendres de Catalunya, joves i bons nens, rics i guapos, d'ulls color mar, un més verds l'altre més blaus. Sergi Roberto i Marc Bartra, dos culers que mantenen l'amistat malgrat el segon juga al Betis. Bartra es pregunta "A quin amic triaries per anar de vacances? i ja són tots dos a una illa, no deserta però paradisíaca: Mikonos. Estan fora del mercat, com Carles Francino jr. Han viatjat a l'illa amb les respectives dones: Coral Simanovich i Melissa Jiménez. I elles pengen fotos dels quatre per allunyar arpies:

 

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

Els quatre joves tenen un instagram que sembla un anunci d'El Corte inglés. Sergi i Coral són de lluna de mel i Melissa ha celebrat 31 anys amb ells a l'illa. Tot i que Bartra i Melissa ja han estat pares, no veiem rastres de les dues criatures, Gala i Abril, per enlloc. Els diners donen certa felicitat i bones mainaderes. Les instantànies són igual d'envejables de quatre en quatre que de dos en dos:

 

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

Menciona a un amigo/a con el que te gustaria ir de vacaciones!  @sergiroberto

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra) on

I lògicament hi ha imatges d'un en un que donen falses esperances als caçadors de talents, d'autògrafs o de fortunes: 

 

A post shared by Coral Simanovich (@coralsimanovich) on

 

A post shared by Sergi Roberto (@sergiroberto) on

 

A post shared by Marc Bartra (@marcbartra) on

 

I MIKONOS

A post shared by Melissa Jimenez (@melissajimenezgp) on

No busquin imperfeccions perquè no n'hi ha. El més a prop és una presumpta miopia de Melissa que ensenya unes ulleres que no són de bussejar. L'estiu i instagram, una arma de destrucció massiva per als que miren fotos al mòbil des de l'oficina. Tu de qui ets, de Marc o de Sergi: Team Melissa o Team Coral?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat