Sergi Arola sempre l'han perseguit els seus problemes amb Hisenda, però la seva vida hauria fet un gir de 180 graus. El cor del xef està ocupat de nou, en concret per una dona xilena de 34 anys amb qui es va casar el 2020. Li ha tornat la il·lusió i les ganes de tornar a triomfar a la cuina. A Francisca Laree li encanta aquest món, però no es veu entre fogons. Tampoc no li agrada la faràndula. Ambdós són molt discrets amb la seva vida privada.

Així és Francisca, el nou amor de Sergi Arola

Francisca és una jove normal a qui li encanten les motos, el rock i els videojocs. Són els seus hobbies favorits en el seu temps lliure, ja que la resta del temps el dedica a la seva gran passió, el seu treball. Treballa com a infermera des de fa més d'una dècada en una prestigiosa clínica privada de Santiago de Xile. Ella es troba en la Unitat de Cures Intensives Cardiovascular. Com moltes infermeres, en plena pandèmia va ser derivada a la primera línia, amb els malalts greus de la covid-19. Van ser temps molt difícils per a ella. Passava moltes hores a l'hospital, veia morir moltes persones un sol dia, tenia por d'encomanar-se i a més estava completament sola. Sergi Arola residia a Madrid. Només es veien mitjançant videotrucades.

Es van casar a finals de 2020 d'una forma molt discreta, només acompanyats per uns amics. Asseguren que l'amor va sorgir de seguida. Ràpid i intens. El cuiner està tan enamorat que ha arribat a deixar-ho tot per ser al costat de la seva dona. Ara viu a Xile.

Francisca va conèixer Sergi Arola al seu taller de cuina

Es van conèixer el setembre de 2019, quan la infermera va realitzar un curs de quatre hores amb Arola a l'escola Kitchen Club de la capital xilena. El va conèixer d'abans ja que ho va veure en la versió local de 'MasterChef Xile', on participa com a jurat. Van començar a parlar sobre motos, una passió que ambdós comparteixen. Li va fer gràcia que Francisca sempre arribés a classe amb el casc de moto posat.

La pandèmia els va agafar al seu restaurant de Portugal i a ella a Xile. Es van tancar les fronteres després de decretar-se l'estat d'alarma i ja no van poder veure's en mig any. Quan es van acabar les restriccions de mobilitat, Sergi Arola va viatjar a la ciutat de la seva dona per donar-li una sorpresa. Per descomptat, abans va haver de fer l'obligada quarantena. Des que es van convertir en marit i dona no se separen. La seva residència ara està a Xile, encara que viatja en diverses ocasions a Europa per atendre els seus compromisos professionals.

Sens dubte aquesta marxa a Xile ha estat un renéixer després dels seus problemes econòmics a Espanya i el desastre dels seus restaurants.