Saray Carillo continua la seva croada contra Masterchef. Després d’haver protagonitzat una de les expulsions més sonades de la història del reality, havent presentat un plat amb una perdiu que encara tenia les plomes, la concursant va abandonar el programa de cuines de TVE per la porta del darrera, ara fa deu dies. Des d’aleshores, l’exaspirant cordovesa s’ha despatxat a gust contra el programa, el jurat i els seus excompanys. Que si els càstings estan amanyats, que si va ser víctima d’assetjament... acusacions a tort i a dret que ara compten amb un nou capítol: la Saray insulta Jordi Cruz i Pepe Rodríguez a les xarxes socials.

Saray Jordi Cruz

TVE

Aquest dimecres al vespre, l’exconcursant ha emès el directe d’Instagram més polèmic. I no ha deixat canya dreta. Ha començat denunciant que, des del programa, li han vetat l’accés al seu propi compte: “No me deja hacer un directo propio, misteriosamente me han bloqueado los directos. No quieren que haga directos”. Però ho ha solucionat entrant des del perfil d’una amiga, ha recollit el diari 20 minutos. Un cop resolt aquest petit handicap, l’escabetxina. A Jordi Cruz l’anomena “el cerdo”, entre altres perles. “Muchos decís que tiene educación. Pues el perro ha dicho que la perdiz merece más respeto que Saray. Tú si que no mereces respeto. Becarios, becarios... de los becarios tienes que estar pendiente. No tienes respeto a las personas, como no me lo has tenido a mí”, l’ha atacat recordant la controvèrsia que va acabar amb una inspecció de treball al seu restaurant. També té paraules pel company del xef català, Pepe Rodríguez: “Pepe parecía que tenía un palo metido por el culo. Siempre ha sido un tieso y un estirado”. Incomptables atacs, alguns dels quals han anat adreçats a la resta de concursants.

Saray

Saray MC

@saraymasterchef8

Indignada pel mal tracte que considera que ha rebut, i embogida especialment contra Cruz, Carrillo ha tancat (de moment) l’assumpte amb una foto a Instagram: “Que yo no me merezco respeto. Yo soy un ser humano aunque no sea rica y poderosa como tú, pero soy una persona con un corazón limpio. No como tú, que lo tienes podrido”. La llengua de la Saray és esmolada. Fins i tot més que els seus ganivets.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat