Punt final a la història de Saray Carrillo a Masterchef. I quin final. La cordovesa, que arribava a les cuines del programa amb un relat colpidor "soy gitana, transexual y cocino de muerte", ha estat expulsada del concurs de forma fulminant. En termes futbolístics, es podria dir que cercava la targeta vermella, desafiant el jurat, els companys i els espectadors, i el que és cert és que ha assolit l'objectiu. De fet, l'ha sobrepassat, i seguint amb la broma podem dir que li caurà una sanció de per vida. La seva desídia i insolència en dues proves, especialment en l'última, va ser desmesurada. I l'enuig i fúria del xef català Jordi Cruz, proporcional.

Jordi Cruz Saray expulsio @masterchef es

Jordi Cruz Saray expulsió @masterchef es

"Ni se te ocurra abrir la boca", li etzibava Cruz, irat després de veure el que Saray havia fet amb l'au que havia de cuinar. La dona, que havia protagonitzat un enfrontament amb el trio de jutges només en començar el xou amb un postre pobre i discutible, doblava l'aposta i es deixava anar totalment. Ni pelava l'animal, ni el cuinava, i es limitava a posar-lo sobre una base líquida sospitosa i quatre trossos de verdura sense bullir. El barceloní, famós per la seva contundència, deia prou i la feia fora. "No tienes nada que decir. Nos hemos equivocado terriblemente contigo. Te agradecería que te quites ese delantal, que no mereces ni el negro, y cruces esa puerta ahora. Adiós". La xarxa, al·lucinada amb tot plegat.

plat Saray expulsió @masterchef es

plat Saray @masterchef_es

Saray davantal @masterchef es

Saray davantal @masterchef_es

tuit saray expulsio 1tuit saray expulsio 2tuit saray expulsio 3tuit saray expulsio 4tuit saray expulsio 5tuit saray expulsio 6

Saray fora @masterchef esJordi Cruz indignat Saray @masterchef es

@masterchef_es

La segona incursió de Saray en el món televisiu , tot i haver-se guanyat la simpatia de un sector de l'audiència, sembla haver estat l'última. O no, ves a saber. Ara bé, amb en Jordi, segur que no.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat