Sara Carbonero i Iker Casillas van ser durant molt de temps "la parella d'Espanya". El capità del Reial Madrid i la Selecció i la presentadora d'Esports estrella de Telecinco. La popularitat dels dos es va multiplicar després del petó a la final del Mundial que va guanyar Espanya a Sud-àfrica. El del Waka-waka, el mateix on va formar-se la parella Piqué-Shakira. Tretze anys després, les dues parelles estan trencades, amb dos fills i acusacions d'infidelitat. Però mentre Shakira és més diva mundial que mai, l'estrella de Carbonero s'ha anat apagant i reduint a un (milionari això sí) compte d'Instagram. D'això viu. Manté 3,5 milions de followers, una mina d'or. L'alimenta per poder promocionar el que calgui i l'última foto és especial. Penja per primer cop el seu fill Lucas de 8 anys a cara descoberta. 

Sara Carbonero y Lucas Casillas, Instagram
Sara Carbonero y Lucas, Instagram

"Cotidianas" i un cor negre de la postal en blanc i negre. Una foto preciosa dels esmorzars a casa de la periodista, que ja no viu amb l'exfutbolista. Es van separar en una crisi nacional on ell es va endur la pitjor part. Tots dos van estar malalts, Casillas va tenir un infart de miocardi perquè patia del cor i Carbonero va passar per un delicat càncer d'ovaris. Va acusar el porter de prioritzar la seva malaltia. L'amor es va acabar i ara Carbonero ha refet la seva vida sentimental amb el músic Nacho Taboada però l'amor de la seva vida són els seus fills. El gran, Lucas, ha pres una decisió molt íntima: fer-se dir Lucas Carbonero. La raó és molt noble. El noi juga de porter a les categories inferiors del Reial Madrid i no vol patir els privilegis ni el pes del cognom del seu pare, probablement el porter més important de la història del club. Per això el nen té fitxa al Reial Madrid com a Lucas Carbonero. La seva imatge apareix com la de tots els jugadors al web del Reial Madrid.

Lucas Carbonero, Real Madrid
Lucas Carbonero, Real Madrid

Així que Sara Carbonero no lluita contra internet. El seu fill apareix a tots els partits del seu equip. El noi va per estrella, molts el segueixen com a futur porter del primer equip i llueix una llarga cabellera rossa i un somriure i bellesa que recorden la seva mare, la més telegènica de totes les periodistes d'esports de les cadenes espanyoles. I això és molt, des que es va posar de moda que els Esports els presentessin noies a la majoria de Telediarios, Telenotícies i Informatius. La tendència segueix ara i per això sobta que Sara Carbonero no hagi pogut tornar a Telecinco, que va abandonar per amor, per seguir el marit a Portugal on va jugar a les files del Porto.

DL u540120 006
Sara Carbonero, GTRES

Sara Carbonero manté una imatge impecable mentre el seu ex exhibeix forofisme a TVE, menystenint Leo Mesis en guanyar el Mundial, i promocionant-se com a substitut de Luis Rubiales. Casillas vol presidir la Federació de Futbol. Espanya prefereix la Carbonero.