Va ser el passat 12 de març, després de molts dies d'intensos rumors, quan Iker Casillas i Sara Carbonero, a través de les seves respectives xarxes socials, Instagram, van publicar un comunicat conjunt per fer oficial la seva separació després d'onze anys junts. Una notícia de la qual no s'ha deixat de parlar, des que els dos comuniquessin. Especialment per culpa de totes les presumptes millors amigues que, amb el pas de les setmanes, han anat sortint d'Iker Casillas. Doncs, pel que sembla, el que fos porter del Reial Madrid, hauria estat infidel a la periodista en repetides ocasions. Motiu pel que Casillas, molest per estar en boca de tothom, s'ha entossudit a desmentir-ho per activa i passiva. Una delicada situació que se suma al missatge que Carbonero li ha fet arribar en les últimes hores. Per què?

iker caselles sara carboner gtres

Iker Casillas i Sara Carbonero, GTRES

"Allà que vaig!! Què la força m'acompanyi!!", escriu Casillas en el seu perfil d'Instagram amb la seva última fotografia. Una publicació que es deu a una data molt especial. Doncs el que fos porter celebra dijous 20 de maig els seus 40 anys. "Algú de veritat em pot confirmar que els 40 d'avui són els 30 de fa anys??" pregunta Iker als seus seguidors d'Instagram, més de 16 milions. "Moltes felicitats", "I com un pinzell", "Feliç dia i feliços 40" o "Les vistes del quart pis són les millors" són alguns dels comentaris que els seus amics l'hi han fet arribar en aquest dia tan especial. Foto de Casillas celebrant el seu aniversari:

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Perfil d'Instagram de Iker Casillas

Comentaris que es sumen al que Carbonero, mare dels seus dos fills, Lucas i Martín, li ha fet arribar. L'ara periodista de ràdio Marca, a través de les seves històries d'Instagram, ha enviat un missatge directe a qui fos la seva parella i marit. Ho ha fet amb una fotografia seva, que ha acompanyat d'un bonic text i la cançó de l'artista Lenny Kravitz 'Happy Birthday'. Ho adjuntem tot, a continuació:

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Perfil d'Instagram de Sara Carbonero

Una felicitació amb la que Sara i Iker, malgrat tot el que ha passat entre ells, demostren que es continuen portant a les mil meravelles. Almenys això es desprèn de les seves xarxes socials, on constantment s'intercanvien 'm'agrades' i es dediquen tota mena de comentaris. Reconciliació a la vista? O pur paperot?