Per a molts celebrities, Instagram, a part de ser una plataforma on fer postureig i publicitat, també és un espai on compartir moments de la seva vida i desfogar-se de molts d'aquests. Entre els perfils més seguits de les VIPS més conegudes, Sara Carbonero és una de les periodistes que més s'obre de bat a bat a les xarxes socials. El perfil de la periodista recull totes les seves reflexions, anècdotes i imatges més íntimes. Compta amb tres milions i mig de seguidors, i encara que sempre ha destacat per ser un personatge misteriós per evitar la polèmica, de tant en tant ens regala alguna de les seves confessions més íntimes. Com un diari personal, on ha relatat els seus èxits i també, les situacions més delicades.

La periodista sempre utilitza la plataforma per desfogar-se, i recentment, alertava als seus seguidors i a la premsa en publicar unes imatges a un hospital, mentre cuidava a la seva mare en un mal tràngol de salut. La delicada situació de la seva mare li feia escriure unes paraules en què recordava la seva passada experiència a l'hospital durant el càncer de mama que va patir fa cinc anys. Sara Carbonero relatava la vida i la rutina d'estar ingressada des de la perspectiva de l'acompanyant i emocionava a la xarxa amb el següent discurs: "Son los “códigos” de este lugar, donde todos sabemos la necesidad de cariño y afecto en estos días interminables. Entre estas paredes se valora mucho más cualquier gesto, cualquier detalle, cualquier soplo de aire fresco." Escrivia a la publicació. Ara, uns mesos més tard, ens ha tornat a fer emocionar, aquest cop amb una anècdota amb el seu fill durant el tractament de quimioteràpia quan va patir el càncer. 

Fer-se un selfie al mirall la feia recordar d'un dels aspectes més complicats durant el seu tractament pel càncer, la pèrdua dels cabells. Veure's cinc anys més tard amb perspectiva davant del mirall, li fa escriure el següent al respecte. "Lejos de la frivolidad que pueda parecer, yo cuando me miro al espejo,lo hago para tomar conciencia de mí misma, lo utilizo como herramienta clave para mejorar mi autoestima. Por causas de la vida, ya he transitado épocas en las que huía de ellos porque no reconocía a la persona que me mostraba el reflejo, llegué incluso a pasar tres o cuatro meses sin mirarme en uno." Seguidament, exposava un moment amb el seu fill que ens feia caure la llagrimeta. Atents.

"Estaba en la cama, sin poder moverme, y mi hijo mayor se tumbó conmigo. Después de mirarme detenidamente, muy raro, soltó: “Mamá, es que tienes las cejas grises y no pareces tú”. Yo por entonces, precisamente por no mirarme, ignoraba que había perdido todo el pelo de las cejas, que son las que enmarcan la mirada y dan personalidad al rostro." Un moment entranyable entre tots dos que acabava amb la millor conclusió per part de Martín, el seu fill gran. "Las carcajadas llegaron cuando en ese mismo verano salía en la tele un anuncio de champú que grabé meses antes con mi larga cabellera meneándola para delante y para detrás. El colmo de los colmos. Esto sirvió para que los enanos me imitaran y me animaran:”Ya pronto volverás a hacerlo, mamá.” “Y además, ya no tendrás las cejas grises”.

Sara Carbonero, meravellosa un cop més, ens torna a regalar un dels moments més màgics que li va regalar la dura malaltia "A día de hoy, cuentan orgullosos a sus amigos cuando mamá tenía el pelo “como un chico”"

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!