Periodista, model i ara a més, un dels perfils més seguits del país. 3 milions i mig d'usuaris segueixen a Sara Carbonero després d'acompanyar-la durant la seva trajectòria en el món de la comunicació. I és que, qui no se'n recorda del petó més famós del món de la televisió? La periodista d'esports encarregada de cobrir la final del mundial, es quedava sense paraules davant del petó del seu amor secret Iker Casillas després de guanyar el mundial, una història d'amor de pel·lícula. Encara que la seva història sigui aigua passada, ella continua sent una de les socialités més top del país. Ara, des d'una altra perspectiva, al seu Instagram reflexiona sobre la seva vida. Textos i fotografies que ens deixen entreveure la seva cara més íntima, recentment alertava als seus seguidors escrivint un post des de l'hospital. Ningú entenia si estava hospitalitzada, si era acompanyant o quin era el misteri que amagaven les paraules. Però avui s'ha destapat el veritable motiu. 

El missatge de Sara Carbonero a la xarxa des de l'hospital alertava als seus seguidors sobre la possibilitat d'alguna recaiguda o alguna complicació del seu estat de salut. L'any 2019 la periodista anunciava públicament que patia de càncer d'ovaris, una notícia que li paralitzava la seva vida laboral inclús personal, s'endinsava del tot amb el tractament de quimioteràpia amb la qual responia amb bons resultats. Malauradament, l'any 2022 després d'una revisió periòdica havia de tornar a ser operada per segon cop. Arran d'aquest ensurt de ja fa dos anys, les paraules de l'exparella d'Iker Casillas generaven controvèrsia i patiment a la premsa. "Me produce una extraña alegría que en la habitación 678, justo en este momento, alguien lee exactamente el mismo libro que yo, probablemente en el mismo sofá de polipiel, con la misma incertidumbre. (...) Los ramos de flores inundan las habitaciones y traen la primavera a cada rincón gris. A través de la ventana observo que la gente en la calle está de manga corta y yo duermo con dos mantas. Lo de dormir, es un decir."  

La seva reflexió deixava entreveure que estava passant uns dies a l'hospital, però no havia anunciat res al respecte la seva salut. Ha sigut el mitjà digital Jaleos del Corazón de El Español que ha destapat el motiu de la seva presència a l'hospital, així doncs Sara Carbonero estaria acompanyant a la seva mare, Goyi Arévalo, la qual estaria passant per un moment de salut més delicat i estaria ingressada a l'hospital. El mitjà no ha detallat ni la causa de l'hospitalització ni el lloc, l'únic que asseguren és que està acompanyada de les seves dues filles Sara i Irene Carbonero, de les quals té tres nets. Martin i Lucas fills de la periodista i, Leo, fill d'Irene. Després d'aquesta notícia, ara podem comprendre millor les paraules de la periodista, quan descrivia l'habitació i l'entorn del centre des de la mirada d'una acompanyant. I és que, ara la periodista està fent costat a la seva mare, tal com ella li va donar suport durant el seu tractament.

A més, també cobra sentit la felicitació tan emotiva de Sara Carbonero a la seva mare el passat 9 de març. Amb una fotografia de la seva infància, li dedicava les següents paraules: "Feliz cumpleaños, mamá. Siempre, siempre hay un camino y si no, nos lo inventamos. Te queremos infinito." No és el primer cop que deixa entreveure el seu estat emocional o les complicacions que viu en el seu camí a la vida. Les seves reflexions sempre apunten als esdeveniments de la seva vida. "Sé la mujer que le arregla la corona a otra mujer, sin decirle al mundo que estaba torcida." Ja ho podem veure entre els comentaris de les seves publicacions, on sempre rep un bon sac de comentaris de suport de la seva íntima Isabel Jiménez, amb qui mantenen una relació molt estreta. 

Sara Carbonero continua discreta, reflexiva, però com sempre traspassant la pantalla, faci el que faci, emociona. Esperem que aquesta situació mèdica tan sols sigui un petit entrebanc, i acabi amb una anècdota més. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!