Guerra mundial entre el líder del tercer partit d'Espanya, l'ultradretà de Vox Santiago Abascal, contra el periodista català més seguit a Espanya: Jorge Javier Vázquez. 3,6 milions de vots ultres vs. 1,7 milions d'espectadors de mitjana que van veure l'enfrontament amb Belén Esteban a Sábado Deluxe a Telecinco. La batalla la guanya el de Badalona quan Abascal es veu obligat a insultar-lo i fer un tuit llefiscós i impropi del líder del partit. Aquesta porqueria normalment l'envies a escriure a un subordinat en un  compte de twitter menor, no el del líder:

jorge belen t5

Telecinco

Resposta brillant de Vázquez:

Vázquez demana excloure els discursos feixistes, ultres, homòfobs i d'ultradreta de les TV. Abascal se sent al·ludit i difon el discurs de J.J. per insultar el look capil·lar i de coll mao de Vázquez i comparar-lo amb un dictador: Kim Jong-un. El programa ho va fer a propòsit i el mateix Jorge se'n fotia: "Soy un dictador". Abascal hi cau de quatre grapes: li diu histèric, que promou la violència contra els fatxes i que és milionari i progre. Ser ric té a veure amb ser el millor en la feina.

santiago abascal mascareta GTRWES

GTRES

La xarxa ultra segueix el twitter d'Abascal i detesta la llibertat del periodista català:

Quan més insulten més gran es fa Vázquez i més ridícul sembla Abascal comentant Sálvame. Català, rojo i homosexual. No suporten que sigui ric, seguit i més llest que ells.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat