Santi Vila es planteja presentar-se a l'alcaldia de Barcelona amb algun partit menor. De moment els mitjans no li ofereixen el trampolí per postular-se i els últims cops que ha tret el cap han estat per la seva segona boda i a una entrevista en un digital LGTBI, on va confessar que "Tinc més en comú amb un gai del PP que amb un catalanista extrem del Pirineu". Ell és més de Costa Brava, tot i que Figueres és terra endins. Després de casar-se en segones núpcies ha sobtat la seva última publicació:

 

Les veles s’inflaran i el mar ens portarà..

A post shared by Santi Vila (@santivila_) on

Vila cita el musical Mar i cel per titular la foto "Les veles s'inflaran", tot i que l'únic que hi surt inflat són els bíceps dels acompanyants i una part de Santi Vila: l'ego. Tots els seus amics li tenen enveja:

Santi Vila ja té cinc vots, si els joves estan empadronats a Barcelona. I coneix altres cares conegudes que pugen a la seva embarcació, com l'actriu Macarena Gómez i el seu marit, dos habituals de la premsa rosa.

 

Summer time! Si em moro porteu-me a l’Empordà!

A post shared by Santi Vila (@santivila_) on

Mentre els seus companys de govern són a l'exili o a la presó, Santi Vila passa així les vacances. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat