Opinions sobre la independència de Catalunya les tenim de tots els colors, matisos i contundència imaginables. Bàsicament, les podríem agrupar en tres: els indepes, els unionistes i els equidistants. Doncs bé, oblidin tot el que han sentit fins el dia d'avui, i parin atenció al naixement d'una nova corrent: la de Sandro Rosell, expresident del F.C.Barcelona, en llibertat ara fa un any, després de 21 mesos en presó preventiva per un cas de suposat blanqueig de capitals, i que l'Audiència Nacional va arxivar per falta de proves. Rosell serà un dels protagonistes de 'Lo de Évole' el proper diumenge, i i ha deixat estabornida l'opinió pública amb la seva posició sobre una Catalunya fora de l'estat espanyol.

Évole Rosell @lodeevole

Jordi Évole @lodeevole

Jordi Évole li demana "una cosa que nunca he tenido clara: ¿eres independentista?". Rosell es fa l'interessant: "No sé, dímelo tú". El comunicador es queda sorprés, com és natural. "Yo te explico unos hechos y tú me dices si lo soy o no." L'exmandatari culer s'arrenca: "si hubiera un referéndum por la independencia votaría que sí. Pero me iria a casa, y si ganara el ‘sí’, me iría de Catalunya. Si el resultado es que no, me quedo en Catalunya. ¿Soy o no independentista?”. Al·lucinant. "Hostia, es que nadie me había explicado esto". Ni a tú, ni a ningú. Ara bé, la xarxa bull. I té la seva pròpia opinió.

Sandro Rosell independència @lodeevole

Sandro Rosell independència @lodeevole

Deu ser una nova variant de l'equidistància, o fins i tot, una nova versió de la comèdia de Lope de Vega, "El Perro del Hortelano": ni menja, ni deixa menjar.