Nova fotografia del casament de la periodista catalana Sandra Sabatés amb Dani, l'home de cabells i barba blanca que va presentar en societat als últims Premis Ondas segons va recollir en exclusiva En Blau. La boda a Vilanova del Vallès, Barcelona, dos dies abans de començar temporada a El Intermedio tenia un tercer protagonista a banda dels nuvis: el fill de la presentadora. Sandra retrata Koldo, de 9 anys, en un moment íntim: tocant la guitarra al casament. La seva mare li dedica en perfecte català "Gràcies per fer-me tan feliç. T'estimo Koldo". El nen és fill d'una relació anterior de Sabatés i no pas d'en David Janer, com han publicat diversos mitjans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GràciesPerFer-meTantFeliç #T'estimoKoldo❤ #31Agost2019

A post shared by Sandra Sabatés (@sandrasabates) on

 

En Blau va publicar el 10 de juliol en primícia que la periodista tenia previst casar-se amb Dani aquest estiu. Ho va insinuar amb un misteriós hastag (#EnLaCuentaAtrás) que vam deduir que es referia al que ha acabat sent: el seu casament. Dissabte es casava i dilluns era la primera cara en aparèixer a El intermedio, fent una bona audiència a Espanya 8,7% i 1,2 milions d'espectadors i 6,3% a Catalunya. La justícia li va posar fàcil a Wyoming: imputen la seva bèstia negra: Esperanza Aguirre. Sabatés va complir com sempre malgrat la ressaca nupcial, amb professionalitat

sandra sabates la sexta

La Sexta

Sabatés va tenir Koldo el 2010 i la parella Sandra-Dani podria ampliar la família. Sabatés té 40 anys i ha confessat en una entrevista els problemes de conciliació familiar: "Yo soy madre y al final te apañas como puedes. Con los horarios del programa y del colegio del niño haces mil cosas para apañarte".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat