Sandra Barneda ja s’ha estrenat en aquesta nova edició de Supervivientes, tornant a estar al capdavant del debat dels diumenges. Aquesta primera entrega va estar plena de discussions, crits i retrets. La tensió era molt intensa, i la periodista catalana en va acabar farta.

Les baralles entre ells es van acabar quan es va posar ferma i va dir unes paraules que van molestar a més d’un: “Això no és Sálvame. Avui faltes de respecte, cap més. Problemes persoals fora, bolos fora, Sálvame de dilluns a divendres i dissabtes també. Alguns sou nous aquí, però hi ha gent que portem aquí molt de temps i sabem de què va això”. Tot insinuant que el programa del cor és menys digne i seriós que ells?

sandra barneda  telecinco

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

Aquestes incendiàries declaracions, efectivament, van arribar al plató de Jorge Javier Vázquez. I no van agradar massa als col·laboradors, és clar... Mila Ximénez va ser qui més enfadada es va mostrar, llançant-li un dard enverinat.

“No vaig veure el debat perquè m’ho impedeix la meva religió”, va esclatar. “Havien de tallar l’Iván, a qui a mi no em cau malament, quan es va posar a parlar de Sofia en un to... dient que era una xicota trampolí. Allà s’ha de posar ordre, sí, s’ha de posar ordre perquè em sembla una ofensa a la dona. S’ha de posar ordre, una miqueta, perquè allò no és Sálvame”, va prosseguir amb sarcasme.

mila ximenez telecinco

Un petit enfrontament que allunya Barneda de Sálvame. Aclarirà les seves paraules? Es tractava, com sembla, d’una crítica a la frivolitat del programa?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat