Kiko Matamoros té un altre nom a afegir a la seva llista de "periodistes catalanes que treballen amb ell a Telecinco a les que odiar". Després d'insultar Laura Fa per cantar-li les quaranta acusant-lo d'exagerar amb una cosa molt seriosa com és el càncer, ara ha estat una altra col·lega la que l'ha retratat davant les càmeres. Els tumors que el col·laborador diu que li van haver de treure, la manera pública com ha parlat d'això, les exclusives i portades de revistes on ha aparegut parlant d'una cosa tan seriosa amb un excés de frivolitat, estan protagonitzant la majoria d'hores televisives a la cadena de Vasile. És el tema del moment a la casa de les xafarderies. I Sandra Barneda, que habitualment diu el que pensa i que mai es mossega la llengua, ha tornat a demostrar una vegada més que no es casa amb ningú ni li balla l'aigua a tot un pes pesat de la cadena.

portada lecturas matamoros

Lecturas

Veure Matamoros en bermudes, prenent un cocoloco o una pinya colada o el que sigui que prenia, somrient al costat de la seva parella, com si tots dos estiguessin a un photocall d'una festa de Marbella, no va ser, precisament, el que esperava la periodista catalana d'algú que ha de comunicar que té una malaltia tan seriosa com aquesta. Tots dos, Matamoros i Barneda, s'han vist les cares al plató de Viva la vida. I la presentadora ha estat rotunda, davant un convidat que anava posant el típic somriure perdonavides quan escolta el que no li agrada sentir.

matamoros barneda2

Telecinco

"Me parece frívolo que estés en bañador explicando esto", "¿Tú crees que en bañador y tomando el sol, alguien que tiene un tumor lo comunicaría así a su familia? Yo te aseguro que no", li etziba Barneda. Matamoros respon superb: “¿Qué queríais, que tuviera una metástasis? A partir de ahí ya no hay malas sensaciones. Aquí te quieren muerto o en el suelo. Aquí la felicidad vende muy mal. Esa es la puta realidad de este país”. "Si no eres capaz de ver que era desacertado y que puede herir muchas sensibilidades...", continua ella. Però ell no baixa del burro: "Eso es una manipulación. ¡Eso no es verdad!"

matamoros barneda3

Telecinco

La conversa, per molt que Barneda intentava fer-li veure a Matamoros el seu comportament erroni, s'ha convertit en una repassada antològica cap a algú al que li estaven desmontant en directe el paperot que s'ha creat. Una pena que no hi hagi més Sandras Barnedas que diguin les coses pel seu nom als programes de Telecinco.