David Valldeperas no és l'únic famós de l'univers Mediaset que, en les últimes hores, ha presumit de germà a les xarxes socials. La catalana Sandra Barneda també ho ha fet. L'escriptora i presentadora, establerta a Madrid i amb moltes ganes de veure al seus, ha recuperat una fotografia d'un episodi clau en la seva vida amb la seva germana Yolanda. Ens referim al moment en què va parlar per primera vegada, i obertament, de la seva orientació sexual davant les càmeres de Telecinco. Ho va fer al seu pas pel programa Planeta Calleja, de Jesús Calleja. Per a l'ocasió, l'escriptora va viatjar fins a l'illa de Borneo i ho va fer amb la seva germana, un dels seus pilars més importants.

sandra barneda nagore roures GTRES

Sandra Barneda i Nagore Robles, GTRES

Abraçades i somrients. D'aquesta guisa apareixen Sandra Barneda i la seva germana dalt de la muntanya Kinabalu. Una preciosa estampa que la catalana ha compartit en el seu compte d'Instagram, per desfer-se en afalacs cap a ella. "Va ser el símbol d'haver aconseguit juntes la nostra aventura. Superar les nostres pors, retrobar-nos amb la nostra dona salvatge; connectar amb l'amor fraternal...", escriu la parella de Nagore Robles. "Ho vam aconseguir. Pujar a un 4100 de la mà. Com quan jo era petita i m'estenies la teva mà perquè se'm passessin les pors. Així ha estat sempre. Encara que fóssim lluny. Encara que la distància no ens permetés compartir-nos com desitgem", afegeix la presentadora de Telecinco, molt emocionada, recordant la seva infantesa i joventut i el paper clau que va jugar Yolanda. Foto:

Perfil d'Instagram de Sandra Barneda

Perfil d'Instagram de Sandra Barneda


"Leona, valent, mentora, inspiradora, honesta i tan cuidadora sempre des de la llibertat", escriu Sandra Barneda. Una sèrie de poderoses paraules amb les que descriu i presenta públicament a la seva germana Yolanda, als seus més de 587.000 seguidors. "Que bonic ens abracem estimada agermana", remata. I és que si alguna cosa troba a faltar ara la de Barcelona és poder abraçar-se amb els seus. Un fet que cada vegada està més a prop de tornar a passar, gràcies als avanços que s'estan aconseguint en el marc de la pandèmia. "T'estimo", sentència en català, la seva llengua materna. "Quines ganes d'aventura". Una emotiva publicació a la que la seva germana ha reaccionat. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram, @ybarneda. Ha escrit el següent:

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Tot i que aquesta no és la primera vegada que Yolanda, germana de Barneda, demostra el gran amor i complicitat que sent cap a ella. Setmanes després de tornar de l'illa de Borneo, de gravar el programa Planeta Calleja, va escriure el següent:

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

I és que Yolanda, professora d'idiomes, actriu i escriptora, va ajudar a la Sandra a obrir-se en canal i parlar obertament de la seva condició sexual i de com va sorgir l'amor amb Nagore Robles en un plató de televisió, davant de la mirada de milions d'espectadors. "Als meus pares els va costar molt assimilar que m'agradaven les dones", va confessar. Tant que van estar nou mesos sense parlar-la. "Enamorar-me de la Nagore és el més fort que m'ha passat en la vida", va afirmar. Fotos de la guapa germana de Sandra Barneda:

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Perfil d'Instagram de Yolanda Barneda

Ja ho diu el refrany: Qui no té germà, no té peu ni mà. Sandra Barneda és la petita de quatre. Afortunada i estimada. Una dona amb sort. Molta.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat