La direcció de Telecinco està desesperada. Gran Hermano VIP segueix perdent davant Masterchef... Si d'aquesta edició només els salvava la bona audiència, què faran si en comencen a perdre? Les crítiques es multipliquen a un ritme encara més frenètic que els crits de tongo. Una bona part de l'audiència està convençuda que està tot orquestrat perquè guanyi Míriam, passi el que passi. Serà veritat?

De moment, la xarxa s'ha bolcat en deixar verda a Sandra Barneda. La presentadora va protagonitzar el moment més tens de la nit quan va barallar-se molt salvatgement amb Hugo Castellón. El col·laborador -i exparella de Míriam- va intentar defensar-la dels atacs de Mónica. Com? Criticant que es burlin d'ella per ser peruana.

Aquest comentari no va fer gens de gràcia a la presentadora, ja que una de les principals queixes dels teleespectadors té a veure, precisament, amb el racisme que es respira dins de la casa. Va ser per això, segurament, que la catalana va esclatar: "No siguem demagogs, Hugo. Mónica i Míriam s'han dit "arpía, venenosa, petarda, buscavidas...". No hem vist en aquest vídeo cap atac per la seva nacionalitat". Però ell va insistir i insistir, mentre deia que potser en el vídeo que han emès no, però en el 24 hores s'havia vist un altre atac racista cap a Míriam.

barneda enfadada  telecinco

Telecinco

Barneda va confessar llavors que durant el programa no emeten tots els vídeos, però va demanar-li que se centrés en el que s'havia vist. Ara bé, quin sentit té això? Si ell ha vist que la insultaven per això, no pot dir-ho? "Si us plau, Hugo, estic parlant. Em desesperes, noi. És el tercer cop que dius això de racisme, i aquest país és un país que ha acceptat la gent de fora. I no consento que es jugui amb això només per escalfar la xarxa".

 barneda enfadada 2  telecinco

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Telecinco

"Saps que tens el suport de la xarxa i em sembla molt malament que no comentis el que s'ha vist en aquest vídeo, en el qual no s'ha dit res del que dius ara. Això és molt greu. En aquest programa d'avui no ha sortit cap vídeo de ningú dient "vés al Perú". No fem d'això un tema més gran. Espero que t'estiguis adonant del joc perillós al qual estàs jugant", sentenciava una Barneda fora de si.

Davant d'aquest xou, Twitter es va omplir de missatges en els quals acusaven el programa d'emetre només els vídeos que els interessen i de voler fer callar les crítiques d'Hugo. Com acabarà aquesta història? Veurem Míriam guanyadora?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat