La presentadora Sandra Barneda probablement estigui vivint un dels seus millors moments tant a nivell professional com personal. Sentimentalment lligada a Nagore Robles, el seu amor va viento en popa i fins i tot va escriure unes sentides paraules cap a ella publicant una foto de totes dues durant les vacances: "Otro verano más atendiéndonos, señalando la misma dirección; reconociéndonos incluso con los ojos cerrados y la furia cercana del amor loco, inquieto, irracional... imposible de definir y atrapar".

A nivell laboral, la periodista catalana és una de les apostes segures de Vasile a Mediaset i aquesta tardor presentarà els debats d'un dels bucs insígnia de la casa, Gran Hermano VIP, en la seva sisena edició. Gelosa de la seva intimitat i molt activa a l'hora d'alçar la veu per diferents reivindicacions, ara Barneda s'ha despullat en un nu reivindicatiu molt aplaudit, no només per la imatge, sinó també pel missatge amb que l'ha acompanyat. Perquè Sandra Barneda protagonitza el darrer número de la revista Women's Health, després d'haver acceptat i superat el repte de seguir un pla d'entrenament. Repte que va decidir afrontar per posar-se en forma després que l'operessin del menisc intern del genoll.

I a jutjar per la portada de la revista, tantes setmanes d'esforços han pagat la pena:

sandra barneda portada womens health

Women's Health

Ella mateixa també ha pujat aquesta imatge al seu compte d'Instagram, acompanyada d'un missatge d'optimisme adreçat a totes les dones: "¡Siéntete libre y grita! ¡Siéntete guapa y grita! Haz rugir tu poder mujer!", acompanyat de moltes emoticones d'una flama i agraint a la publicació l'oportunitat "de sacar la mejor versión de mi misma y conocerme un poco más. Reto cumplido y maravilloso". Missatge i fotografia molt aplaudits pels seus seguidors:

sandra barneda portada womens health2

En el reportatge que acompanya la sessió de fotos, la presentadora assumeix que "claro que soy imperfecta y me pueden criticar, pero yo me tengo que gustar a mí misma".

Un reportatge que ha agradat a ella mateixa i a tots els seus fans. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat