Quan es va convertir en mare dels seus fills bessons, la periodista i presentadora catalana Samanta Villar va ser durament criticada. El motiu? Les paraules que va pronunciar ella mateixa, assegurant que havia perdut qualitat de vida. Tot i això, la de Barcelona, malgrat el que va dir, està molt unida als seus fills i sempre que pot, sense mostrar les seves cares, presumeix d'ells a les xarxes. Amor de mare. Un amor del que recentment n'ha tornat a fer gala. Ho ha fet amb un preciosa fotografia per ensenyar el bonic regal que la seva filla de quatre anys li ha fet. Molt emotiu. De què es tracta?

Samanta Villar quatre

Samanta Villar, Cuatro

"Les va anar recollint una a una, les amagava a l'esquena i li deia al seu germà "no li diguis res a la mama, és un secret". Va arribar i em va dir "tinc una sorpresa que t'encantarà". Com em coneix ja als 4 anys!!! No és per menjar-se-la, per Déu???". Aquest és l'escrit que la de Mediaset ha compartit en el seu compte d'Instagram, per mostrar als seus seguidors, més de 150.000, el preciós detall que ha rebut per part de la seva filla. Parlem d'un bonic i colorit ram de flors. És aquest:

"Són el millor de la vida", "Que bonic" o "Que tendra" són alguns dels molts comentaris que l'hi han fet arribar a Samanta Villar. Uns escrits molt semblants als que rep cada vegada que publica a les seves xarxes fotografies dels seus fills. Parlem de retrats com aquests:

Samanta Villar, els seus dos fills bessons nascuts al 2016 i el seu marit, Raül Calàbria. Família feliç. Per a més proves, el compte d'Instagram de la periodista catalana: @samantavillar.