La periodista nascuda a Sevilla, Mila Ximénez, ha perdut la vida als 69 anys, durant el matí del dimecres 23 de juny, després d'un any de lluita contra el càncer de pulmó. Una tràgica notícia que ha commocionat a tots, sent molts els seus amics i companys de professió que no han dubtat a acomiadar-se d'ella amb bonics missatges. Jorge Javier, per exemple, ha emocionat molt amb les paraules que ha dedicat a la seva íntima amiga. Una mort que coincideix amb l'únic dia que Telecinco havia decidit no emetre Sálvame en motiu del partit d'Espanya contra Eslovàquia, a l'Europa 2021, en el qual es juguen el pas als vuitens de final.

mila ximenez a baix t5

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez a Sálvame

Mila Ximénez, Telecinco

Una trista mort que ha obligat a la cadena de Paolo Vasile a canviar els plans a última hora. Si inicialment estava previst no emetre Sálvame, minuts després de comunicar-se la pèrdua de la periodista, la cadena de Fuencarral ha comunicat que sí que farà un especial del programa per donar l'últim adeu a l'estimada periodista. En aquest sentit Sálvame s'emetrà durant la tarda de dimecres 23 de juny entre les quatre i dos quarts de sis de la tarda, just abans de la trobada esportiva de la Roja.

Jorge Javier Vázquez, Telecinco

Jorge Javier Vázquez, Telecinco

Col·laboradors Sálvame Telecinco

Col·laboradors 'Sálvame', Telecinco

De moment no se sap qui serà l'encarregat de presentar el programa. Encara que tot apunta que podria ser Jorge Javier Vázquez l'elegit per conduir l'espai. Així ho revela el portal Bluper, explicant que un dels desitjos de Ximénez abans de morir era que el de Badalona es posés al capdavant de Sálvame el dia que ella perdés la vida. En relació als col·laboradors presents a plató, tampoc se sap qui seran  però tot sembla indicar que els grans amics de la periodista podrien estar de cos present. Parlem de Kiko Hernández, Kiko Matamoros, Belén Esteban i María Patiño. Tots ells han guardat un silenci sepulcral en els últims dies, malgrat conèixer de primera mà el delicat estat de salut de la seva estimada amiga. Un programa especial que es repetirà divendres a la nit, coincidint amb la versió Deluxe, a partir de les deu de la nit. Descansa en pau.