En els últims dies no s'ha parlat de cap altra cosa que del delicat estat de salut de la col·laboradora de Sálvame. Mila Ximénez, fa poc més d'un any, va anunciar en el programa de les tardes de Telecinco que patia un càncer de pulmó. Una malaltia que ha afrontat fins a l'últim moment amb molta valentia i enteresa. Tanmateix, la cosa es va complicar molt divendres passat 18 de juny quan la de Sevilla, després d'uns dies ingressada a la Clínica de la Luz arran d'unes complicacions que va patir en la seva última revisió, va decidir abandonar el centre hospitalari pel seu propi peu sent sedada a casa seva. Una de les últimes imatges de la periodista:

Mila Ximénez i Alba Santana GTRES

Mila Ximénez i la seva filla Alba, GTRES

Una mort que avança el portal Jaleos i que s'ha produït tal com Mila volia que fos: tranquil·la i en companyia dels seus. Doncs a causa del seu delicat estat de salut, en els últims dies, els seus tres germans i la seva filla Alba no l'han deixat sola en cap moment. Alba Santana, que viu a Amsterdam amb el seu marit i fills, va arribar a Madrid d'urgència fa qüestió de dies per a no separar-se de la seva mare en aquests durs moments. Manolo, Encarna i Conchi, han fet el mateix, instal·lant-se a la casa de la col·laboradora de Sálvame. Un luxós habitatge de lloguer al barri de Chamartín, Madrid, al que Mila es va mudar després de participar a GH VIP.

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

Mila Ximénez, Telecinco

L'última vegada que va visitar el programa Sálvame com a col·laboradora va ser a començaments de març del 2021. Ho va fer després de passar un dur mes al llit a causa d'una complicació en el seu càncer. En aquell temps, a l'espera d'un TAC que s'havia de realitzar, va manifestar: "O prendré la decisió de continuar, o la decisió que jo no vull continuar vivint així. El que m'ha passat aquest mes no li ho desitjo a ningú. No tinc cos per a això i cada vegada em costa més aixecar-me". Unes paraules que van preocupar els seus amics i companys. Jorge Javier, íntim seu, va intentar animar-la dient: "Quan un es posa en una lluita hi ha moments complicats i durs, però no sempre té perquè ser així". Ella va rematar dient: "A mi m'agrada viure amb qualitat de vida i crec que morir als 70 anys és molt elegant". Mila Ximénez ha mort als 69, poc després de complir-los el passat 21 de maig. El periodisme del cor es queda orfe. Se n'ha anat una de les grans. Per no dir la que més. Descansa en pau.