El retorn de Jordi Évole després de vacances ha estat triomfal: 13,9% a Catalunya, però el 30 minuts sobre pobresa el va superar (14,5%). Podríem parlar d'un empat tècnic perquè TV3 va emetre el seu documental sense pauses publicitàries. Felipe González, després dels seus ja clàssics cara a cara amb Artur Mas a Salvados, va estar a la seva salsa amb el periodista de Cornellà. Una entrevista monotemàtica: Catalunya. Amb obvietats. Com a advocat no hi veu delicte de rebel·lió i com a expresident demana més política. A Espanya va interessar molt més Supervivientes (22,5%), el doble que Salvados a l'Estat. González va tornar a criticar TV3 confirmant que va negar-se a anar-hi de convidat al FAQ's. Alguns tuitaires ho troben una contradicció:

La resta de la nit se la va quedar Telecinco: Sandra Barneda i el reality de l'illa fa a Catalunya un enorme 16,4% i deixa l'últim De bon humor de Llum Barrera en un fluix 10,3% i El divan de Cóppulo en un correcte 7,1%. No és el mateix convidar el genetista Manel Esteller que Arévalo. El programa sobre còmics dels diumenges ha passat sense massa pena ni glòria. Una aposta mal ubicada a la graella i amb una presentadora que s'estrenava a TV3 i que no ha acabat d'enganxar l'audiència. El Departament de Nous Fomats ha tingut èxits molt sonats i han d'inspirar-se en altres sectors: Veterinaris, Bolets, Jutjats o Autoescoles.

Arévalo2 copia

MANEL ESTELLER I SÍLVIA CÓPPULO 03

TV3

A la tarda Espartac Peran no arriba als dos dígits (7,3%) ni convidant una aposta segura com Quim Masferrer, mentre a Toñi Moreno li va encara pitjor a Telecinco (5,5%). Els diumenges a la tarda segueixen sent de pel·lis inexplicablement dolentes a Antena 3 com Seducida por la mentira. Un fenomen que només s'explica pel que significa passar diumenge al sofà. L'anagrama de drama és mandra.  De la resta del cap de setmana confirmar que els debats polítics són com el concurs Un, dos,tres fa 40 anys: imprescindibles. El FAQ's va tornar a arrasar (24,3%) i el seu equivalent en català a La 1, Ara i aquí, va pujar al 4,2% debatent Perilla la convivència a Catalunya?. El convidat estrella va ser un president català. Pista: no és Puigdemont.

boadella TVE

TVE

A la pública continuen escrivint malament el chyron d'Albert Boadella, el rètol que identifica la persona que apareix en antena. És dramaturg, però a TVE prefereixen posar-hi un càrrec imaginari President de Tabarnia. Al presentador, Carlos Fuentes, no li posaran "presentador" sinó "capellà afí al PP".