Mad in Spain, l’aposta de Telecinco per aquest estiu, arriba a la graella televisiva aquest diumenge. Ho fa de la mà de dos presentadors catalans, el veterà Jordi González, i la més desconeguda Núria Marín, presentadora de Cazamariposas VIP a Divinity.

El programa consistirà en debats sobre temes d’actualitat, que enfrontaran intel·lectuals o persones conegudes de signe diferent. Serà, en definitiva, una fórmula renovada del programa d'èxit Moros y cristianos que es va emetre també a Telecinco entre 1997 i 2001. 

Després que s’han fet públics els presentadors, el nom del programa i la data d’estrena, ara n’han sortit a la llum els tertulians.

Entre aquests, per al públic català hi destaca sense dubte Salvador Sostres (Barcelona, 1975). Conegut periodista i escriptor, va col·laborar amb el diari Avui durant molts anys, per després passar a El Mundo i l’ABC. En aquest últim hi continua treballant, a més de col·laborar a la COPE.

Gran amic de les polèmiques, ideològicament s’havia situat com a independentista i votant de l’antiga Convergència: l’any 2005 va arribar a publicar un llibre titulat Soc convergent, i què?.

Amb el temps i, sobretot des que treballa per a mitjans estatals, s’ha anat allunyant de l’independentisme, i ha atacat el procés independentista català.

En els darrers mesos, a més, ha donat suport al president nord-americà Donald Trump.

Sostres serà un dels tertulians de Mad in Spain, programa on també hi participaran el cantant Francisco, l’advocada Teresa Bueyes i l’escriptora Lucía Etxebarría