Una de les presentadores catalanes amb més futur televisiu és, sens dubte, la Sabina Pedrós. Fa uns anys vam veure el seu somriure a 8TV, al programa de tardes que van començar a fer que es deia Directe! Catalunya, dirigit i copresentat per l'estimat Miquel Serra. Procedent de Teve.cat, aquesta telegènica lleidatana va aterrar a l'emissora privada després d'haver passat per d'altres teles locals o per programes de matinada d'apostes i casinos. Fa poc la Sabina va celebrar el seu 36è aniversari, i va bufar espelmes en un gran moment professional i un immillorable moment personal. En la vessant laboral, la podem veure a La Xarxa, Lleida TV o escoltar a Alpicat Ràdio, a casa, a banda d'Antena 3 i La Sexta, gravant programes per Madrid, "semanita intensa", com ella mateixa diu orgullosa i somrient. I encara més feliç està de tornar a ser a la seva Lleida estimada: "la gente que me espera aquí aún son más bonitas":

sabina 8tv miquel serra
Sabina Pedrós i Miquel Serra

"Hoy he soplado las velas, pero este año los deseos los dejo para quien los pueda necesitar. Yo la verdad no puedo pedir nada más", deia el passat 30 de setembre. I té tota la raó del món. I és que des de fa unes setmanes ella i el seu marit han ampliat la família, no poden ser més feliços. Ella i l'amor de la seva vida, el músic Dídac Ledesma, són marit i muller des del 2018, quan es van casar en una cerimònia preciosa. I ara, anys després, han tingut la seva primera filla, una preciositat que ja té dos mesos i mig i a qui li han posat un nom encara més bonic, i molt català: Vinyet, nom que s'associa a l'agricultura i la viticultura, connexió amb la terra i la natura, i no massa habitual a Catalunya, ja que actualment hi ha 917 Vinyets a casa nostra.

La Sabina no pot ser més feliç que amb la seva filla als braços. I és que com ella mateixa va explicar abans de La Marató de TV3 de fa unes setmanes, no ha estat un camí fàcil: "cap al 2015 se'm va detectar un mioma a l'úter, ho anàvem controlant fins que el 2017 havia crescut fins a 16 cm, afectant altres òrgans, etc. La meva ginecòloga em va dir que havíem de treure tot. TOT volia dir úter inclòs. Deixant-me amb menys de 30 anys sense poder tenir fills quan acabava de conèixer l'amor de la meva vida i començava a poder pensar a tenir fills. Vaig dir que no, tenia l'esperança de trobar una altra solució. Finalment, el miracle va arribar, vaig trobar un ginecòleg que em va explicar l'operació. En preguntar-li sobre la possibilitat de conservar l'úter i poder tenir descendència em va dir "Sí, dona tranquil·la". Confiança plena. M'operava el 3 de juliol de 2017 després de quasi un any buscant doctors. Uns 5 anys després vam començar a pensar que volíem ser pares, el 2023 vam decidir que era el moment. L'1 de desembre de 2023 arribava al món la Vinyet. Sempre vaig dir que aquell 3 de juliol de 2017 vaig tornar a néixer. Ara sé que és en plural. Aquell 3 de juliol VÀREM NÉIXER".

sabinapedros 1701710235 3250503509613531656 361366167
La Sabina Pedrós, feliç amb el seu marit i la seva filla Vinyet / IG
sabinapedros 1701710235 3250503509588534494 361366167
La Sabina Pedrós, feliç amb la seva filla Vinyet / IG

Ens sumem a les felicitacions a la Sabina Pedrós. Una família preciosa.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!