Vendetta tuitaire a TVE. L'exdirectora d'informatius de l'ens públic durant l'època del PP, Carmen Sastre, acomiadada després de la moció de censura i que va perdre un judici contra la cadena en el que demanava una indemnització de 70.000 euros i ser anomenada com a defensora del espectador, és una incansable hater de la nova etapa a Prado del Rey, amb Rosa María Mateo com a presidenta i Ènric Hernández ocupant el seu antic lloc de treball. Sastre fa servir les seves xarxes socials per ridiculitzar sempre que pot els resultats i els programes dels seus companys i exsubordinats, així com la feina d'Hernández, exdirector de 'El Periódico de Catalunya'. I ho fa, com dèiem, a la mínima oportunitat i amb un interès personal, no informatiu. Tant se val. Plogui, nevi o faci sol. Ella ho feia millor

Carmen Sastre TVE @carmensastre12

Carmen Sastre contra TVE @carmensastre12

"Enric Hernández i cia: Ni abriendo con la alerta por el tiempo consiguen remontar", ha piulat Sastre, comparant les dades d'audiència del 'Telediario' de 2019 amb els que obtenia durant el seu mandat. I ho ha fet abusant de les majúscules, intentant cridar l'atenció de la forma més escandalosa possible: "440.000 espectadores MENOS q con NUESTRO LIDERAZGO". També destaca que perden pistonada contra les cadenes privades, traient pit d'una de les etapes més fosques i manipuladores de la història de TVE, amb permís del que va fer el gabinet Aznar el 11-M. 

Xabier Fortes RTVE.es

Xabier Fortes RTVE.es

Carlos Franganillo TVE J.B

Carlos Franganillo TVE J.B

La guerra civil és més vigent que mai a la cadena pública i als seus serveis informatius. I la tinent Sastre està disposada a cremar el que calgui per emportar-se "la perra gorda". A ella, la feina de companys com Xabier FortesCarlos Franganillo "se la traen al pairo", per no parlar de la resta de periodistes de la casa. "TVE, antes rota que roja". Per cert, que tampoc és que les informacions de la pública hagin canviat gaire, especialment quan parlen de Catalunya. És l'única cosa que tenen en comú els dos bàndols.