Rosalia és feliç. Es nota. I ho reflecteix a les xarxes socials. Els 'haters' que l'ataquen, espanyolistes inclosos, l'importen un rave. És més, podríem dir que ella respon amb molt d'amor i posant-se flamenca, que d'això en sap molt. Ho acabem de veure als seus comptes, hiperactius durant l'estiu. Allà trobem dues noves fotos on llueix guapíssima amb una samarreta plena de cors, qui sap si per endolcir la fel d'alguns internautes. 

Rosalia barret @rosalia.vt

Rosalia passant dels 'haters' @rosalia.vt

Com és habitual, la publicació és com a un imant de 'likes'. Als 5 minuts, en portava 4.300. Ves a saber quants mentre llegeixen aquest text. També rep molts comentaris, trets dels que s'hi acarnissen sense solta i volta, i que a banda de felicitar-la i dir-li coses boniques, comparteixen un clam: VOLEM MÉS MÚSICA. No hem sentit coses noves de la catalana des del maig, i és clar: la gent té ganes. I no només de la possibilitat de veure-la precisament amb el raper Travis Scott a la gal·la dels VMA de MTV.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👼💻💿 to los dias workin sin descansar

Una publicación compartida de LA ROSALÍA (@rosalia.vt) el

rosalia travis

Rosalia i Travis Scott IG

Ella assegura que està 'to los días working sin descansar'. Tant de bo que aviat tinguem nous 'hits'.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat