Rosalía només té un exnòvio conegut, el traper C Tangana. Les dues carreres musicals han començat gairebé alhora. El resultat després de la ruptura és evident. Rosalía és una estrella mundial i C Tangana, no. Són molts els haters, envejosos i relativitzadors de l'èxit de Rosalia. El que no era esperat és la rajada del seu ex C Tangana que, en lloc de lluir la seva influència en Rosalía, la destrossa. Vídeo:

El tuitaire ho té clar: "No ha superat la ruptura i li té enveja". Un cocktail tòxic que fa que C Tangana vomiti: "La obsesión por Rosalía es tanta que citarla es aburridísimo. Es como decir 'Me gusta la cocacola'. Molaba hace cuatro años cuando nadie la conocía. Una mujer vestida de rojo, ¿te das cuenta? Yo estuve obsesionado con Rosalía hace 4 ó 5 años. Algún día se os pasará. Dejará de ver a Rosalía en las manchas del gotelé".

c tangana GTRES

C Tangana envejós de la seva ex, GTRES

rosalia c tangana

La parella quan s'estimaven, Instagram

Semla el típic llest que parla de Rosdalia com una moda passatgera. Les polèmiques declaracions, que parlen més del que és ell que del que és ella, han fet reaccionar les xarxes i un VIP que acostuma a encertar, Antonio Baños:

rosalia guardaespaldas GTRES

Rosalía necessita guardaespatlles, GTRES

Tangana ho explica en el context de negar que les seves cançons de desamor parlin de Rosalía. El més significatiu és que Tangana ha de parlar de Rosalía i a Rosalía mai no li pregunten per C Tangana. Queda clar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat