No tots els rapers són Valtonyc. El mallorquí és a Brussel·les fugat per no complir la condemna de presó per cantar contra el Rei mentre C.Tangana es feia el milhomes al Primavera Sound insultant la família reial quan va dir "El rey es gilipollas, su mujer una presentadora y su madre me come los cojones". Ara se'n penedeix per por de la presó. El madrileny ha publicat un escrit llarguíssim al seu Instagram amb una foto en xandall d'Espanya gratant-se l'escrot. Per si hi havia cap dubte que abans que raper és espanyol i que al Rei, ni tocar-lo:

 
 

A post shared by El Madrileño (@c.tangana) on

insat 1

c.tangana perdo

insta 3 c,tang

El resum de les tres pàgines és la emoticona de les mans en senyal de pregar o de demanar perdó i que la seva mare té por que l'empresonin. C. Tangana es disculpa, diu, per respecte a la seva mare. A partir d'ara els dolentots, al·legals i crítics amb el sistema hauran de consultar les seves lletres a les respectives mares per no ficar-se en problemes. Loquillo escampa la seva influència: feu-vos fotos amb Albert Rivera i no parleu de política.

loquillo rivera  twitter@mta1966

 

A post shared by El Madrileño (@c.tangana) on

Això de dir-se Tangana deu ser per barallar-se amb els petits de la classe. Un cop s'abaixa els pantalons davant tota Espanya i l'Audiència Nacional perquè no l'imputin acaba en aquesta posició, amb el cul a l'aire: "Cualquier otro que quiera poner su dignidad por encima de la mía puede ir chupándome el culo mientras cago". Aix sí, que dolentots són alguns rapers amb els ciutadans, però a Zarzuela ni esmentar-la.