‘Milionària’, la nova cançó de Rosalía en català. El llançament del nou tema de la cantant de Sant Esteve Sesrovires arriba després d’èxits indiscutibles com ‘Malamente’ o ‘Pienso en tu mirá’, que l’han dut al cim del panorama musical internacional, i de senzills tan celebrats com ‘Aute cuture’ o ‘Con altura’. Aquest cop, però, íntegrament en llengua catalana.

El nou single de la Rosalía està cridat a ser la cançó de l’estiu a Catalunya (i fora, també). L’artista del Baix Llobregat és actualment una de les més grans ambaixadores del nostre país a l’exterior i mai no ha dubtat a defensar la llengua més enllà de les nostres fronteres. Les seves paraules fa uns mesos a l’Argentina, emocionada parlant català amb un periodista de TV3, ja apuntaven que en algun moment, més o menys proper, podria treure una cançó en el seu propi idioma.

Amb el seu nou videoclip ‘Fucking money man’, la Rosalía ha publicat una segona cançó: ‘Dio$ No$ Libre Del Dinero’. Aquesta darrera, en castellà. Amb el seu darrer treball, la cantant catalana té el repte de superar-se a ella mateixa. ‘Con altura’, el hit que l’artista del Baix Llobregat interpreta amb el colombià J Balvin, va ser el videoclip més vist de YouTube a tot el món fa tot just una setmana. Gairebé 50 milions de visites en pocs dies. En total té quasi 500 milions de reproduccions. Aconseguirà polvoritzar també aquests números astronòmics? Potser sí. En pocs minuts, el nou videoclip de Rosalía en català compta ja amb més de 100.000 reproduccions. I la xifra no para de créixer.