Rosalía és, definitivament, el personatge de l'any. La cantant apareix a tots els mitjans i tothom parla d'ella sense parar. Ha sortit del no-res com un bolet, i ara vol regnar i quedar-se. Qui no ha cantat algun cop algun mini fragment de Malamente? T'agradi o no, sembla que tothom sap com és la tornada de la cançó... A més a més, que tingui un estil estrafolari a l'hora de vestir també l'ajuda a acaparar titulars. Només cal recordar els seus outfits als premis dels 40 principales i als europeus de la MTV

La catalana només té 25 anys, però el trap flamenc que ven ja l'han comprat persones d'arreu del món. Ara es troba de promoció del seu disc, per la qual cosa comença un periple per diferents platós que l'ha portat a un dels programes amb més repercussió, El Hormiguero de Pablo Motos. A Espanya estan entusiasmats amb ella, el que s'ha vist reflectit en l'audiència que ha fet el programa: un 15,2% de share que l'ha convertit en l'espai més vist del dia. A Catalunya, en canvi, ha estat la quarta opció... curiós tenint en compte que la noia és de Sant Esteve Sesrovires.

Sigui com sigui, el que està clar és que Rosalía és ja tota una estrella. El presentador no es creia tenir-la al davant, i va evidenciar durant tota l'entrevista que sentia una profunda admiració per ella. 

rosalia 4 el hormiguero

Antena 3

Van parlar una mica de tot i van deixar uns quants titulars. Primer de tot, va sorprendre veure-la tan i tan natural malgrat la repercussió que té a escala internacional. Ha pujat com l'escuma, però ha volgut deixar clar que segueix sent una noia normal que toca a terra: "Em segueixo sentint la mateixa de sempre. Vaig al poble i faig el mateix de sempre". Com viu, a tot això, la pressió de la premsa? "Entenc que és una conseqüència natural del que faig. Però és un ofici com qualsevol altre. Jo em llevo i vaig a l'estudi, igual que qualsevol altra persona que faci un altre ofici. Vull seguir sent humil, estar envoltada de la meva gent. Concentrada i fent la meva feina que és fer música". Participaria a Eurovisió? Sembla que s'ho està pensant, encara que en principi no entra en els seus plans.

Molts l'han preguntat si incorporaria una cançó en anglès al disc, una demanda que no agrada gens a la cantant: "Si ho fes, deixaria de ser flamenc. Ha de ser en castellà". I de Catalunya, què en pensa? Fa un parell de dies va llançar pilotes fora per no mullar-se gaire, i ara només ha volgut treure pit de catalana en parlar de menjar: "Sóc més de menjar català, que sóc d'allà i m'encanta! Però reconec que m'encanta anar amb la meva germana a menjar una hamburguesa i sushi".

rosalia  el hormiguero

Fes clic a la foto per veure el vídeo / Antena 3

Rosalía té un estil molt clar, una dona que trepitja fort i té ganes de menjar-se el món. Quin missatge vol transmetre? "Un de poder femení davant de tot. Per mi això té més a veure amb la necessitat que amb una altra cosa".

Durant el programa Pablo Motos va enfadar-se de valent, per això, ja que els Danis Martín i Broncano van aparèixer a plató sense avisar. Van colar-se a l'entrevista amb uns patins per conèixer Rosalía i empipar el presentador.

Una entrevista ben completa que permet a Pablo Motos dir que ha estat el primer a tenir l'estrella a plató. A quins programes més assistirà?