La vida sentimental de Rosalía torna a escena. En aquesta ocasió, de manera indirecta, però totalment fefaent: parla una de les seves exparelles. El seu nom és conegut internacionalment, és una famosíssima actriu, model, activista i icona d'una generació: la nord-americana Hunter Schafer. Als seus 25 anys, una autèntica estrella mundial gràcies a la seva participació a la sèrie 'Euphoria', un drama adolescent que va enganxar milions d'espectadors l'any 2019. Precisament el moment de la seva relació amb la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Una autèntica bomba.

Els rumors sobre una possible història més enllà de l'amistat entre Rosalía i Schafer sempre van estar sobre la taula. Fins i tot es va especular amb una mudança en parella. Però amb el pas del temps i la posterior relació malaguanyada amb Rauw Alejandro, i l'actual situació amb l'actor de 'The Bear', Jeremy Allen White, el rum-rum i l'atenció van desaparèixer. La cosa va quedar en una amistat, fins i tot “família”, en paraules de l'actriu. Aquest estatus ha canviat amb el nou número de la revista 'GQ', que dedica la seva portada a l'emblema del col·lectiu LGTBIQ+.  La mateixa Hunter destapa un idil·li de 5 mesos, que va tenir lloc entre la tardor i l'hivern d'aquell final de decenni. 

És ben cert que la catalana va tornar a despertar rumors fa uns mesos, en publicar la cançó 'Tuya' el 2023. La lletra fa entreveure un romanç amb una altra dona, i molts fans van assenyalar novament la Hunter. La Rosalía no va confirmar ni desmentir ni una paraula, però sí que hauria autoritzat Schafer per parlar obertament d'aquesta etapa a la revista. "Es algo que me alegra compartir. Y creo que ella también lo siente así", ha dit. "Se ha especulado mucho durante mucho tiempo. Una parte de nosotras quiere acabar con todo eso, y otra dice: ‘¡Pero por qué, si no es asunto de nadie!" Doncs un dels dons bàndols s'ha acabat imposant.

Hunter Schafer GTRES
Hunter Schafer / GTRES

L'artista relata com van ser els inicis, durant la Setmana de la Moda de Londres en una desfilada de Burberry. Després assistien juntes als Billboard Women in Music de 2019, amb un discurs d'agraïment de la catalana cap a la Hunter que ara cobra un nou sentit. "Gràcies a la meva amiga Hunter per acompanyar-me aquesta nit. T'estimo molt". L'amor no era una forma de parlar, era real. I a fons. Alguns detalls són curiosos: "Tuvo que quedar varias veces con ella para darse cuenta del rollo que había y concluir que aquello eran citas". El regust va ser ben dolç, i la Hunter ara està soltera després de trencar amb el seu xicot, amb qui compartia escena a 'Euphoria'. Qui sap si hi haurà segona oportunitat en el futur amb la Rosi, la porta ha quedat oberta.  Visca l'amor.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!