Rosa Maria Sardà va concedir una entrevista al seu germà Xavier per La Sexta Noche. Una conversa memorable sobre el seu llibre Un incidente sin importancia que podeu recuperar aquí. Uns dies després, l'actriu de 78 anys concedia una entrevista a Rosa Torres pel diari El País i allà, de forma molt discreta, la Sardà va donar una notícia que ha glaçat els seus milions d'admiradors: té càncer. La millor actriu de la seva generació afronta aquest moment amb una enteresa exemplar.

rosa maria sarda La Sexta

La Sexta

Explica Rosa Maria Sardà: "Cuando escribí esto (el llibre) no sabía que estaría condenada a morir de cáncer. Pero el bicho sigue ahí, tengo nuevo tratamiento, pero estoy muy cansada. El año que viene veré qué hago. Igual dejo la medicación y que dure lo que sea, a fin de cuentas tengo 78 años". La Sardà sempre Sardà, amb un caràcter que tot el gremi, periodístic i dels artistes, coneix a la perfecció. Temuda i admirada, l'actriu ja no tornarà als escenaris. Ve al cap el seu personatge de malalta de càncer a l'obra de teatre Wit. Memorable.

sarda wit EFE

EFE

¿Qué le queda por hacer?. Respon La Sardà: "Morirme. Pero como dice la última frase de mi libro, “qué complicado es morirse en el primer mundo, y qué caro”. A l'entrevista parla de política, de Torra, de Catalunya, però tant fa. Estremeix els que l'han admirat durant dècades, quan feia riure amb l'imprescindible Ahí te quiero ver de TVE o feia reflexionar en el seu efímer pas per TV3 amb el programa Una hora amb Vittorio Gassman. La millor show-woman que ha tingut Catalunya potser deixa la medicació perquè el càncer és un vampir energètic. 

rosa maria sarda la sexta noche

La Sexta

Rosa Maria Sardà reconeix que sembla que estigui acomiadant-se i deixa una perla en una entrevista dura: "La auténtica felicidad solo existe en la imaginación".