Rosa de España ja només és Rosa López. La guanyadora del primer Operación triunfo refà la seva vida. Té un nou nòvio, un senyor madur, calb i normal que EN Blau va mostrar aquí. Té nova companyia discogràfica i té nova dècada. Acaba de fer 40 anys i els celebra en un topless a l'instagram de 300 mil seguidors. Està esplèndida. El canvi en 20 anys és notori:

ROSA LÓPEZ A OPERACIÓN TRIUNFO:

rosa lopez ot 2002 GTRES

Rosa López quan feia OT, any 2002, GTRES

ROSA LÓPEZ FENT TOPLESS PELS 40:

L'andalusa celebra la maduresa amb un missatge de felicitat i una foto sense roba exhibint bellesa natural. Però els seguidors de Rosa no són tots tan moderns i alguns li critiquen els pits a l'aire com si fos una instagramer:

  •  gbustos7 Rosita eso es disfrutar para ti???? No mujer esa foto no es artística es fea no te va a ti ese posado. Se ve vulgar y tú no lo eres. Guapa❤️❤️
  • 5mentariosbeats Estas mas fuerte que el vinagre Rosa! Yo contigo no me meto jajaja
  • rosa_alberdi_vera Ole muchísimas felicidades corazón.. Toma foto atrevida... 💪💪💪 los 40 son la caña💃💃💃

rosa lopez vero instagram

Vero i Rosa a la piscina, Instagram

Rosa estarà influïda per la seva íntima triunfita, Vero, que li ensenya a mostrar-se natural sense pors ni vergonyes, a la piscina o a fora. No és Rosa de España, no és Rosa López. És Superlópez.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat