Incident lamentable aquest dilluns al vespre durant un directe a La Sexta Noticias, quan una reportera que estava fent una connexió des de Sevilla ha patit l’actuació d’un energumen que s’ha dedicat a molestar-la mentre parlava a càmera. L’home no ha sortit per televisió i la periodista, l’andalusa Rosa García, se n’ha sortit prou bé i gairebé no s’ha notat res. Impassible per a poder continuar informant del que estava passant a les terrasses dels bars sevillans el primer dia de la fase 1 de la desescalada, García ha esclatat unes hores més tard a les xarxes socials.

La Sexta Noticias

La Sexta

Al seu compte de Twitter, la reportera de La Sexta denuncia la persona que intentat obtenir el seu minut de glòria a la seva costa, “pisoteando con su opinión mi speech en directo”, ha lamentat. Tot i que celebra que els espectadors no ho hagin arribat a veure en pantalla: “Después de sacarme del estado de concentración, de elevar tu tono para intimidarme, de mirar a cámara con rencor... No se te ha oído”. L’espontani no ha sortit a la tele, com tampoc no ho ha fet el final de la discussió entre tots dos: ella l’ha engegat a dida i li ha fet una botifarra. “El cabreo que me he llevado (...) a mi peineta del final le sobraba toda floritura”, escriu a la xarxa.

Mal tràngol a la feina i alarma quan tornava cap a casa. En aquest cas, per la manera com els veïns de la ciutat s’han pres el relaxament del confinament: “Demasiada gente, pocas mascarillas, poca distancia social y todo está permitido”. Fins i tot confessa que ha arribat a desitjar tornar a la fase 0 del desconfinament.

Si a ells també els ha aixecat el dit, això no ho ha explicat.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat