Un dels xous més recordats de la història de TV3 és Malalts de tele. Mai tantes futures estrelles de la comunicació s'han ajuntat en un sol programa. Andreu Buenafuente produint un espai sobre tele presentat per Toni Soler i Albert Om on els dos reporters, l'equip TT, eren Carles Torras, exmarit de Susanna Griso i productor de TV, i Josep Tomàs, director de Supervivientes entre altres formats. Cinc noms masculins que ara dominen la TV. Entre tots ells una dona, l'única actriu: Rosa Andreu. Aquest dijous TV3 l'ha convidat. Així era i així és:

ROSA ANDREU A MALALTS DE TELE 1997:

rosa andreu 1997 tv3

Rosa Andreu, TV3

ROSA ANDREU A L'APM 2021:

rosa andreu 2021 TV3

Rosa Andreu, TV3

Rosa Andreu va reaparèixer a TV3 a l'APM per plantejar un repte a Albert Om: recordar frases mítiques d'aquell programa exitós de fa 24 anys. No només Om podria superar el repte sinó gran part del país. Pocs programes han mantingut tanta complicitat amb els seus fans. Eren una gran família on Rosa Andreu feia d'esposa de Soler i Om feia de cosí. Mig país es va creure el joc de guió fins l'últim dia quan Toni Soler va dir "Estimo molt la Rosa però no és la meva dona". Meravellós. Així és ara Rosa Andreu als 61 anys:

rosa anreu ig

rosa andreu ig

rosa i merce ig

Rosa Andreu amb Mercè Comas, Instagram

Rosa Andreu interpreta als teatres catalans, si la pandèmia ho permet, l'obra Vida de peix... sense espines amb una altra gran actriu del país, Mercè Comes. El seu instagram hi surten felices als escenaris o vivint a un dels millors llocs per viure del món: Sitges. Apartada de la TV, molts recorden el matrimoni gairebé real, i espectacularment creïble, que formava amb Toni Soler.

rosa andreu TV3

rosa andreu tem tv3

Rosa Andreu, una actriu enyorada a TV3

A banda de ser presentadora de Malalts de tele va conduir el concurs Qui corre vola amb dues patums de la TV com Juanra Bonet i Ruth Jiménez. Es fa estrany que una cara tan associada a TV3 no hagi estat fitxada com actriu per les diverses sèries, culebrots i formats de ficció de la cadena. Poques intèrprets hi ha tan estimades al país. Ben trobada Rosa Andreu, la Rosa.