Va ser a mitjans de novembre quan es va conèixer la notícia que Roger Escapa i l'actriu Diana Gómez estaven esperant el seu primer nadó. Una feliç notícia que l'actriu de la sèrie de Netflix Valeria va fer oficial al seu pas pel lliurament d'uns premis que es van celebrar a Madrid. Dies més tard, concretament el 6 de desembre, Roger Escapa, a través del seu compte de Twitter, va comunicar la bona nova i va anunciar que ell i la seva parella s'havien convertit en pares abans del previst.

Una notícia que molts van celebrar. El presentador de l'emissora Catalunya Ràdio, en qüestió de minuts, va rebre milers de missatges d'afecte per part dels seus companys, amics i seguidors. No és per a menys. "La mare està bé. És una valenta. Estem tots bé. Infinites gràcies als sanitaris de la pública que ens han acompanyat en les pors i alegries", va escriure entre altres coses el periodista i presentador a les seves xarxes socials. Parlem d'això:

Un naixement que ha canviat la vida tant d'Escapa com de l'actriu Diana Gómez. Així ho ha deixat clar en les últimes hores el periodista a través del seu compte d'Instagram. Escapa ha compartit una foto en blanc i negre d'ell i la seva parella abans de convertir-se en pares que ha fet les delícies de molts. Diana, amb un top i la panxa descoberta, s'emporta les mans a la cintura mentre somrient mira a la seva parella. Roger, amb pantalons foscos i camisa, dedica una mirada còmplice a l'actriu a qui va conèixer a finals del 2019.

Una publicació a Instagram en la qual Roger Escapa reflexiona sobre el seu primer Nadal com a pare. Un Nadal que deben segur mai oblidarà. En total, acumula més de 3.300 'm'agrada' i més de 100 comentaris. Déu n'hi do. "Per una raó bastant evident, aquest tampoc ha estat un Nadal massa normal a casa. Ja som tres", escriu el de Catalunya Ràdio. Una fotografia que Escapa s'ha recuperat d'una sessió de fotos que ell i la seva parella es van fer a mitjans de novembre, setmanes abans de convertir-se en pares primerencs. Parlem d'això:

Una publicació que Diana Gómez ha compartit en les seves històries d'Instagram. Demostrant el molt enamorada que està de la seva parella, ha publicat la foto de Roger i ella juntament amb l'emoticona d'un cor vermell en senyal d'amor. L'actriu està vivint un dels seus millors moments personals ara que ha format la seva pròpia família. Un desig que des de fa molt temps volia complir i per fi s'ha convertit en una realitat.

diana gomez roger escapa foto embaràs

Diana Gómez / INSTAGRAM

"Enhorabona guapo", "Felicitats", "Benvinguts a la vostra nova vida", "Us desitjo el millor per al 2022", "Ara comença la màgia" o "Bravo" són alguns dels missatges que els companys, amics i seguidors de Roger Escapa l'hi han fet arribar. Tot i que, de tots els comentaris que s'acumulen juntament amb la publicació n'hi ha un que destaca per sobre de la resta. El que Diana Gómez li ha escrit: "Visca l'anormalitat amb vosaltres". Res més a dir.