Feia dies que se sabia que Roger Escapa i Diana Gómez eren a punt de viure el dia més feliç de les seves vides. Una parella de catalans que fan molt bé la seva feina, a la ràdio i a la televisió i el cinema, respectivament, però que junts esperaven rebre la millor de les notícies.

Perquè el director i presentador d'El suplement de Catalunya Ràdio o més recentment, Conflicte interior a TV3, i l'actriu de Valeria i La casa de papel estaven esperant un fill. I diem estaven, perquè el seu nadó ha arribat impacient, abans d'hora, i amb unes ganes boges de veure els seus orgullosos i radiants pares.

rogerescapa 96075856 305027890485504 5168263774440318972 n (1)

Roger Escapa i Diana Gómez / Instagram

L'embaràs seguia el seu curs, tot anava a les mil meravelles i encara quedava una mica perquè Gómez i Escapa poguessin veure i tenir el seu primer fill als seus braços. Però ja se sap que aquestes coses venen quan venen, i ara, el seu nadó ha dit que ja tenia ganes de sortir.

Fa molt poc, la parella es va gravar unes imatges i es van fer unes fotos meravelloses a la platja. Una sessió a càrrec de la fotògrafa Marina Castells, amb la Diana embarassadíssima, amb un somriure a la cara que no se l'acabava, ballant, jugant, corrent i fent-se petons amb l'orgullós pare de la criatura que esperaven, un Roger visiblement emocionat. Unes imatges sensacionals. Amor absolut: "Així d'entranyables i feliços estan la Diana Gómez i en Roger Escapa", escrivia la fotògrafa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Castells (@merinecsz)

Però l'espera ha arribat a la fi. Perquè el nen s'ha avançat a totes les previsions i avui mateix ja poden córrer a felicitar el Roger i la Diana perquè acaben de ser pares, tal i com ha informat ell: "El nostre bebè tenia tantes ganes de veure món que ja ha nascut! La mare és una valenta, estem tots bé! Infinites gràcies als sanitaris de la pública que ens han acompanyat en les pors i les alegries. Comença l’aventura!".

Una aventura apassionant. La més apassionant de totes, sens dubte. De seguida, multitud de felicitacions per part dels seus familiars, amics i col·legues de professió, que els hi han transmès l'enhorabona per la notícia més feliç i esperada:

Ens sumem a les felicitacions.