El dia clau del cas Daniel Sancho s'apropa. Després dues setmanes amb sessions diàries de judici, el pròxim dijous 25 d'abril pare i fill testificaran davant del jutge a partir de la seva versió per aconseguir la mínima condemna pel jove espanyol. Daniel Sancho concretament està acusat de tres delictes: assassinat premeditat, ocultació del cadàver i sostracció de la documentació de la víctima per eliminar proves. I bé, tots coneixem la història, el jove viatjava a Tailàndia per viure una experiència exòtica, aprendre de la cultura i també desenvolupar la seva faceta com a xef. Una trama que a poc a poc es va arrabassar i va acabar el final fatídic de la mort d'Edwin Arrieta, la notícia esclatava el passat agost com una bomba mediàtica del qual encara no li veiem final, cada dia hi ha més i més detalls sobre el futur judicial de Sancho. Quina serà la sentència final? Pena de mort? Cadena perpètua?

Daniel Sancho durant la reconstruicció del crim / Atresmedia
Daniel Sancho durant la reconstruicció del crim / Atresmedia
Rodolfo Sancho a Tailándia / GTRES
Rodolfo Sancho a Tailándia / GTRES
Silvia Bronchalo al Tribunal de Samui / EFE
Silvia Bronchalo al Tribunal de Samui / EFE

Doncs bé, a tan sols pocs dies de conèixer la sentència final pel fill de l'actor, Rodolfo Sancho i l'equip d'advocats estarien jugant les últimes cartes per poder sortir mitjanament victoriosos de tot aquest enrenou, tenint en compte tots els enrenous i les pifies que envolten el cas. A part de ser una família mitjanament mediàtica, l'actor espanyol ha jugat brut durant molts moments del cas del seu fill. I és que, en primer lloc, en comptes d'unir-se amb la seva exparella per combatre aquesta fatídica situació, la trama feia un gir de 180 graus en fer-se pública la denúncia de Silvia Bronchalo, mare de l'acusat, a Rodolfo per maltractament verbal. A més a més, d'això, l'actor protagonitzava un documental per HBO Max sobretot els escenaris del seu fill, el qual no s'havia atrevit a pronunciar ni una paraula davant la premsa, en canvi, davant la plataforma i amb la butxaca plena aconseguia fer-n'hi negoci. Una llastima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomaxes)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HBO Max (@hbomaxes)

Ara, poques hores d'escoltar les declaracions més esperades, l'equip judicial del bàndol de Sancho estaria ideant els últims recursos i estratègies per explicar la seva versió dels fets, el crim va ocórrer en defensa pròpia. Per tal d'idear-ho, l'actor hauria visitat al seu fill en una trobada que hauria durat més de dues hores i mitja, segons apunta la revista  Semana. Tots dos fa mesos que ideen, en consciència, els detalls per la seva declaració. Cada paraula és clau, i aquí s'ho jugaran tot. En un principi, tenen les de perdre, ja que, la defensa d'Edwin Arrieta també estaria bastant preparada i ideada en aquest tram final del judici. Recentment, aquí a Espanya podíem veure al plató de ¡De Viernes!, a Darling Arrieta, la germana de la víctima. Per primer cop, donava el seu punt de vista de la visió dels fets des del vessant familiar, posant damunt de la taula noves teories que no encaixarien entre el puzle de Sancho.

Des del minut u va sospitar de Daniel Sancho, i assegurava que el seu germà no li havia demostrat mai el seu desig sexual pels homes, tal com s'especula arran de la relació sentimental que van tenir tots dos. És cert, però, que en tota aquesta fosca tragèdia, la vulnerabilitat dels familiars fa tocar la fibra en tots els que jutgem la història des de fora. Passa el mateix amb Noela Aguirre, l'àvia de Daniel Sancho, que també vetlla per la seva innocència, la qual estaria molt delicada de salut arran de tot aquest cas mediàtic que té al seu nét de protagonista.

Ara, però, qui té l'última paraula és el jutjat, el qual sentenciarà el futur de Daniel Sancho després d'escoltar la versió final del testimoni que el seu pare i ell fa mesos que preparen. Tot està a punt per començar el final. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!