Telecinco torna a tenir un problema de boicot a la cadena. Com els vells temps de La noria de Jordi González a qui abandonaven anunciants per haver entrevistat la mare d'El cuco, un dels acusats de l'assassinat de Marta del Castillo. Ara les xarxes fan TT el hàstag BoicotVivaLaVida. La raó? Haver donat veu a Antonio David Flores, l'apestat, el censurat, l'eliminat de tota la graella de la cadena.

Tota? No. Aquest programa de cap de setmana no és de La Fábrica de la Tele, la productora de Rocío, Sálvame i Socialité, i ha fet el que ha volgut: ha pactat una exclusiva amb Antonio David i la va emetre dissabte. Amb el rètol enorme: EXCLUSIVA. Paraules només per als espectadors d'Emma García. L'exmarit de Rociíto va aprofitar per carregar contra Sálvame "Yo ya no veo ese programa".

antonio david flores telecinco

boicot

Antonio David en exclusiva a Telecinco, TT del cap de setmana

El programa de dissabte va ser líder d'audiència amb un 13,5%. El cost d'imatge per als fans de Rocío Carrasco va ser brutal. Si des de mitja cadena es converteix Antonio David en el dolent, els espectadors s'ho empassen i ataquen Emma García, que era amiga d'Antonio David quan aquest col·laborava al seu antic programa A tu lado.

Emma García ha sortit ara en defensa de l'ex guàrdia civil: “Pues así está el tema. Antonio David, lógicamente, no ve ‘Sálvame’. Tampoco esperábamos que lo viera después de todo lo que está pasando". Unes paraules que assumeixen que el programa de Jorge Javier està sent agressiu contra el seu extertulià.

emma garcia t5

Emma García defensa Antonio David, Telecinco

El cas Rociíto és una bomba de rellotgeria que ja li ha començat a explotar a Telecinco: productores enfrontades, estrelles de la cadena enemistades, demandes judicials per acomiadament i sí, molta audiència. Amb aquest nou procés de neteja de la imatge d'Antonio David a Viva la vida qui ha decidit parlar més clar que mai és la víctima d'uns pares que no se suporten: Rocío Flores

La noia ha parlat molt directa en el seu canal habitual: Instagram. Ha penjat una foto familiar però de la família paterna, amb el pare i l'àvia, una dona que estarà patint pel linxament del seu fill. La foto i el missatge són demolidors contra la versió oficial de Sálvame. Demostra que unes paraules del seu pare han mogut tot. Rocío escriu "Mi héroe" amb un cor i la foto de felicitat familiar:

rocio flores ig

Instagram Rocío Flores

Una foto que no agradarà a Sálvame i que agradarà molt a Viva la vida. El pare entre les dues dones de la seva sang que ho donarien tot per ell. Rocío Flores desmenteix que estigui empassant-se la versió de la seva mare i segueix donant suport a Antonio David Flores. Carlota Corredera deu treure fum de vacances "El ser utiliza a su hija". Tot és molt previsible però hi ha una veritat: pare i filla estan molt units.

rocio flores t5

Rocío Flores al debat de Supervivientes, Telecinco

El boicot a Viva la vida no va funcionar: hi surt Antonio David, segueixen havent anunciants i el programa fa bones audiències tot i la baixa qualitat dels tertulians low cost, ex de Sálvame i una presentadora que sembla que res li va ni li ve. Però quan parla Rocío Flores, la cadena conté la respiració. Mi héroe. Fulminant.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat