Antonio David Flores ha tornat a Telecinco. Era qüestió de temps. Quan Paolo Vasile diu "mai" en realitat vol dir "fins que sigui rendible". Sálvame va acomiadar el tertulià l'endemà d'estrenar-se la sèrie Rocío i van avisar que se li tancaven les portes de la cadena.

Però el programa Viva la vida no és de la mateixa productora de Rocío ni Sálvame. Van per lliures. Una reportera ha col·locat un micròfon als morros del "censurat" Antonio David perquè digui el que vulgui. No seria d'estranyar que si Ana Rosa quintana ha fitxar la filla, Rocío Flores, Viva la vida acabi contractant Antonio David Flores. Twittter ha demanat el boicot al programa per haver-li donat veu.

 

antonio david flores telecinco

Antonio David Flores exclusiva de Viva la vida, Telecinco

Viva la vida recull tot el que deixa caure Sálvame: ha fitxat a Terelu Campos, Carmen Borrego, Kiko Matamoros, que ara fa doblet o el paparazzi Diego Arrabal, que també és ex-Sálvame. Antonio David més a prop de la normalitat. El primer pas està fet: entrevista exclusiva a Telecinco i la fa servir per carregar contra Sálvame.

El missatge que envien Viva la vida i Antonio David és clar: només l'han fet fora d'aquell programa diari i està disponible per qualsevol altre. Això és el que ha dit. Vídeo:

"¿Has podido ver la incorporación de Rocío Carrasco a Sálvame?". Antonio David Flores: "Es que ya no veo Sálvame", diu, taxatiu. És el pitjor que es pot dir de Sálvame, que no interessa. Està dolgut per l'acomiadament, que ha portat als tribunals del Social. Afirma que, sense feina, està tranquil, "aunque podía estar mejor, la verdad". Sobre la seva ex, Rociíto, nou fitxatge de Sálvame  "Ya iremos viendo cómo se van solventando las cosas". 

antonio david t5

Antonio David marxa, Telecinco

Quan li pregunten pel seu paper al funeral de Mila Ximénez fuig de les càmeres. I quan és l'hora de dinar hi va acompanyat de la seva filla Rocío. Estan més units que mai. Antonio David va aprofitar l'exclusiva per vendre la seva dona, Olga Moreno, com a guanyadora de Supervivientes.

El programa afirma que és aquesta la raó que Antonio David hagi acceptat fer la primera exclusiva, no pagada, per Telecinco.

rocio Flores telecinco

Rocío Flores, Telecinco

Està millor físicament, ja no tan xuclat. I té un procés judicial contra La Fábrica de la Tele per acomiadament improcedent. Si Olga Moreno guanya el premi del reality suposarà una injecció econòmica important per la família. Una bona raó per acceptar una entrevista exclusiva amb Telecinco. 

O també una manera que els espectadors vegin la seva imatge i veu normalitzades i l'opció de tornar a treballar a la cadena. Amb Telecinco, tot és possible.