L'escalada de les hostilitats entre dues de les productores més importants de Telecinco ha arribat a un punt de no retorn. Un conflicte que es deriva del polèmic documental de Rocío Carrasco i que ha enverinat les relacions entre companys de cadena. Companys i tòtems: és el combat del segle, Jorge Javier Vázquez contra Ana Rosa Quintana, 'La Fábrica de la Tele' contra 'Unicorn Content'. Els primers són els autors de la docu-sèrie de Rociíto (que ja ha emès l'última entrega) i els defensors més virulents del seu relat; la segona, refugi de les opinions menys amables contra la protagonista, a banda de comptar amb la filla Rocío Flores i un aliat històric d'Antonio David, Alessandro Lequio. La topada era inevitable, i s'ha anat coent poc a poc. L'olla a pressió va acabar esclatant amb la delirant entrevista d'Antonio Canales, un 'veleta' que pot competir amb Toni Cantó. Quintana va ficar cullerada i va pronunciar el nom de l'empresa d'Òscar Cornejo, fent que Vázquez reaccionés immediatament. Fins i tot Carlota Corredera els va adreçar un missatge molt clar: "negacionistas", els hi va dir. Un afront que ha tingut conseqüències. I en són sorprenents.

Rocío Carrasco episodio 12 videoconferencia Telecinco

Rocío Carrasco episodi 12 / Telecinco

Jorge Javier Vázquez discute Telecinco

Jorge Javier Vázquez discutint per Rocío Carrasco / Telecinco

Carlota Corredera, Telecinco

Carlota Corredera emprenyada / Telecinco

Ana Rosa i els seus col·laboradors han pres una mesura dràstica: no se'n parla del testimoni de la filla de la Jurado. I punt. Tant se val que doni audiència, que tinguin "especialistes" en la matèria, que hagin fitxat la filla, que plogui o faci sol. Res. Silenci absolut. Una conducta que van posar en marxa després de l'episodi 11, i que han repetit amb el capítol final. És la rèplica passiva-agressiva de Quintana als seus veïns de cadena. Veïns, rivals i enemics. Ni Paolo Vasile ha pogut arreglar les diferències entre les seves estrelles. I no ens estranya gens ni mica: només els uneix la relació laboral, perquè personal i ideològicament són com l'aigua i l'oli. A més a més, veient el nivell d'agressivitat del de Badalona durant la darrera setmana, millor no remenar la cosa. Però en termes mediàtics és una pirueta de campionat.

Ana Rosa Quintana Telecinco

Ana Rosa Quintana / Telecinco

Alessandro Lequio y Rocío Carrasco Telecinco

Alessandro Lequio i Rocío Carrasco / Telecinco

rocio flores Telecinco

Rocío Flores al·lucina / Telecinco

La cosa anirà per llarg: sobretot per l'anunci de que s'estirarà el xiclet del documental i ja es pensa en una segona temporada. Continuarà la guerra, o algú els cridarà a l'ordre? És Telecinco: qualsevol cosa pot passar. Sobretot si enganxa espectadors a la pantalla.