Rocío Flores ha tornat a fer de les seves. L'ara col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa ha pres una decisió que promet portar cua, i de la qual moltes persones estan parlant. No té a veure res amb la seva família, sinó amb el món de les xarxes socials. Un món que li aporta una gran quantitat de diners, més ara que està de rigorosa actualitat gràcies al dur testimoni que la seva mare, Rocío Carrasco, explica a Telecinco en forma de sèrie documental. Què ha fet Rocío Flores?

rocio flors t5

Rocío Flores, Telecinco

Com per art de màgia, en el perfil d'Instagram de Rocío Flores, de la nit al dia, han aparegut una infinitat de fotografies del seu passat que fins ara molt pocs podien veure. Uns retrats que la jove tenia ocults en el seu compte, però que ara s'ha animat a compartir amb els seus seguidors, gairebé 800.000. I mirant les dates de les instantànies mai abans vistes, el que crida l'atenció, i molt, és que la primera fotografia que va compartir Rocío Flores en el seu Instagram va ser pocs mesos després d'agredir brutalment a la seva mare, Rocío Carrasco. L'agressió es va produir al juliol del 2012 i la foto de la que parlem és de desembre del mateix any.

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Amb el cabell solt i posant morrets a càmera. Una actitud distesa que es plasma en la segona fotografia que la jove, poques hores després, va publicar en el seu perfil. Parlem d'un retrat de molt mala qualitat en el qual Rocío Flores gaudeix d'una nit de festa, una de les seves grans passions. Foto:

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Una sèrie de retrats, mai abans vistos, que segur molestaran molt a Rocío Carrasco. Doncs Rocío Flores, des de sempre, ha sentit adoració pel seu pare. Una estima que no ha dubtat a plasmar a través de les seves xarxes. L'1 de gener del 2013, per exemple, es fotografiava amb ell d'aquesta guisa:

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

O el juliol del mateix any compartia una instantània, amb que fos col·laborador de Sálvame, en la qual es pot llegir: "T'estimo papito". La prova:

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Perfil d'Instagram de Rocío Flores

Una infinitat de retrats dels quals es desconeix el motiu pel qual ara són públics, i durant tant temps han estat ocults per a la gran majoria. El que sí que crida l'atenció és que no tenen res a veure amb les fotos que Rocío Flores comparteix en el dia d'avui. Fotos per les quals podria guanyar a prop de fins a 3.000 euros, que es diu aviat. Ara que ha ampliat el seu repertori fotogràfic a Instagram amb material inèdit, es veuran perjudicats el seus ingressos? O es dispararan encara més? 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat