Telecinco té dues realitats: el que passa als programes i als tribunals. Si a GH  mentre feien el programa VIP un jutge imputava un concursant per violació dins la casa, a Supervivientes mentre la concursant estrella, Rocío Flores, és assetjada per "gorda" a fora es publica la sentència que la condemna per maltractament continuat a la seva mare, Rociíto Carrasco. Si Rocío Jurado aixequés el cap cremava Telecinco.

rociito agobiada gtres

Telecinco

El digital que està revelant pàgina a pàgina els 2000 folis de la sentència explica nous detalls. Escriu Nacho Gay a Vanitatis com la filla de 15 anys va denunciar a la seva mare per maltractar-la i Rociíto va haver d'anar a la caserna de la Guàrdia civil, no emmanillada però si traumatitzada: "Rocío Carrasco declinó la posibilidad de declarar. Su pareja, Fidel Albiac por el contrario sí lo hizo. Negó haber presenciado los hechos enjuiciados". Repartiment de papers: mare traumada, el padrastre de la nena declarant contra la menor.

rocio flores i rociito GTRES

GTRES

Rociíto va aconseguir que es condemnés la seva filla aportant peritatges psiquiàtrics i la seva declaració segons recull la sentència: "Rocío Carrasco declaró ante el juez que su hija se encaraba con ella permanentemente desde que cumplió los 12 años y que la situación en casa era insostenible, por lo que había necesitado ayuda psiquiátrica". Qui tingui filles de 12 anys sabrà fins a quin punt una discussió pot acabar en ordres d'allunyament a la nena. A casa dels Albiac-Carrasco va ser així.

rociito plora albiac GTRES

GTRES

El psiquiatra de Rociíto va declarar al judici que el trastorn psiquiàtric de Rociíto es devia a la mala relació amb la seva filla de 12 anys. Ara la nena en té 23 i malda per sobreviure en una platja de Telecinco plena de xonis. I la mare calla esperant que les sentències judicials parlin per ella. Però a qui deixa en mal lloc la sentència no és a la nena. Continuarà.